Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Η «κρυφή» ερωμένη του Ερντογάν – Το ροζ βίντεο που δεν αποκαλύφθηκε ποτέ

Η «κρυφή» ερωμένη του Ερντογάν – Το ροζ βίντεο που δεν αποκαλύφθηκε ποτέ

Τα φώτα της δημοσιότητας τράβηξε μέσα σε μια νύχτα η μελαχρινή καλλονή, Ντεφνέ Σαμιελί όταν οι φήμες οργίαζαν και την ήθελαν να είναι κρυφή ερωμένη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Φέρεται να γνώρισε τον Ερντογάν το 2014 αφού είχε χωρίσει το 2011 από τον σύζυγό της με τον οποίο ήταν μαζί από το 1995 και έχουν μαζί μία κόρη.

Λίγο πριν τις κρίσιμες εκλογές του Μαρτίου, ο Τούρκος πρόεδρος μαθαίνει ότι θα διαρρεύσει στο διαδίκτυο ροζ βίντεο με εκείνον και το όμορφο μοντέλο, η οποία σήμερα είναι τραγουδίστρια και έχει δικές της εκπομπές στην τηλεόραση και στο YouTube.

Μαινόμενος και εκτός εαυτού κάνει επίθεση στο διαδίκτυο απειλώντας ότι θα απαγορεύσει το twitter, του Facebook και του YouTube. Η αιτία για το μίσος του εναντίον των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είχε ονοματεπώνυμο.

Η Ντεφνέ Σαμιελί, ωστόσο, μετά την έντονη φημολογία για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο «ροζ» βίντεο δήλωσε πως όσα κυκλοφορούν είναι αβάσιμα και ότι δεν γίνεται σεβαστή η προσωπική της ζωή.

Σε παλαιότερη προεκλογική συγκέντρωση του Ταγίπ Ερντογάν, η Ντεφνέ Σαμιελί εμφανίστηκε στο πλευρό του δείχνοντας την υποστήριξή της έμπρακτα, ενώ λέγεται πως διατηρεί και φιλική σχέση με την πρώτη κυρία της Τουρκίας, Εμινέ.

Οι φήμες, τότε, είχαν οργιάσει τόσο πολύ που μιλούσαν ακόμα και για κρυφό γάμο της Ντεφνέ με τον Τούρκο ηγέτη. Ο Ερντογάν σε καμία περίπτωση δεν ήθελε αυτές οι φήμες να φτάσουν στα αυτιά της γυναίκας του, με την οποία είναι μαζί 38 ολόκληρα χρόνια. Αλλά πολύ περισσότερο δεν ήθελε να αμαυρώσει την εικόνα του οικογενειάρχη και πιστού συζύγου που είχε αριστοτεχνικά φιλοτεχνήσει για τους πιστούς οπαδούς του.

Ο Τούρκος ηγέτης απαγόρευσε το twitter τον Μάρτιο του 2014 ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων. Το ίδιο απείλησε να κάνει και τον περασμένο Ιούλιο χωρίς να πραγματοποιήσει ακόμα την απειλή του. Προς το παρόν, ο Ερντογάν έσβησε τη φωτιά που πήγε να ανάψει στο σαράι του. Το ερώτημα είναι, για πόσο ακόμα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις