Κόσμος

Η Κύπρος στο πλευρό της Ελλάδας – Ο μαραθώνιος για τους πυρόπληκτους

Άρχισε από το Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ η μαραθώνια εκπομπή για οικονομική στήριξη των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

Στον ραδιοθάλαμο του ΡΙΚ θα βρεθούν παρουσιαστές από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, δημοσιογράφοι από όλα τα μέσα ενημέρωσης, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, καλλιτέχνες πολιτικοί.
Το απόγευμα, η ‘Αννα Βίσση, ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιώργος Θεοφάνους και άλλοι καλλιτέχνες θα ενώσουν τις δικές τους μουσικές δυνάμεις σε μια μαραθώνια συναυλία, που θα αρχίσει στις 17:00 στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Θα συγκεντρώνονται εισφορές σε περίπτερο του Hope for Children, ενώ θα πωλούνται φαγητά και ποτά.
Ο έρανος είναι παγκύπριος και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Επιτρόπου Εθελοντισμού. Τη διαχείριση του ποσού, που θα συγκεντρωθεί θα αναλάβει εξ ολοκλήρου ο μη κυβερνητικός οργανισμός Hope for Children. Στόχος είναι με τα χρήματα αυτά να γίνει ανοικοδόμηση υποδομών δημοσίου συμφέροντος για τα παιδιά, όπως κάποιο σχολείο ή ορφανοτροφείο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο ΟΗΕ προειδοποιεί για απόσχιση της Σερβικής Δημοκρατίας στη Βοσνία Ερζεγοβίνη: «Η πιο σοβαρή κρίση εδώ και δεκαετίες»
Η ηγεσία της Σερβικής Δημοκρατίας ενέκρινε νόμους που υπονομεύουν κρατικούς θεσμούς και πρότεινε σχέδιο Συντάγματος, αφήνοντας να εννοηθεί πρόθεση για de facto απόσχιση
Βοσνία
22χρονος με τσεκούρι αποκεφάλισε μια γυναίκα στο πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας - Χειροπέδες στον δράστη
«Η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα που εισήλθε στην πανεπιστημιούπολη. Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε, άλλος ένας διακομίστηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο», αναφέρει η αστυνομία
Η αστυνομία απέκλεισε τους χώρους του Πανεπιστημίου, μετά την επίθεση