Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Lady Gaga διαδήλωσε έξω από τον Πύργο του Τραμπ! [pics]

Η Lady Gaga διαδήλωσε έξω από τον Πύργο του Τραμπ! [pics]

Ήταν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης που ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Lady Gaga να διαδηλώνει έξω από τον Πύργο του Τραμπ στη Νέα Υόρκη.

Η Lady Gaga, που υποστήριζε την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον, κρατούσε μια πινακίδα με το σλόγκαν της εκστρατείας της υποψηφίου των Δημοκρατικών “Love trumps hate” (η αγάπη υπερνικά το μίσος).

Νωρίτερα έκλαιγε στα παρασκήνια του χώρου όπου θα γινόταν το πάρτι σε περίπτωση που επικρατούσε η Χίλαρι Κλίντον. “Σε ένα δωμάτιο γεμάτο ελπίδα, θα ακουστούμε. Διεκδικήστε την καλοσύνη, την ισότητα και την αγάπη. Τίποτα δεν θα μας σταματήσει. Πείτε μια προσευχή για την Αμερική” έγραφε στο Twitter ενώ γινόταν σαφές πως ο Ντόναλντ Τραμπ θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

 

 

Μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, η Lady Gaga μίλησε μα πάθος για την υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος. “Έχει μια καριέρα στην πολιτική που μετρά δεκαετίες εμπειρίας, εκπαίδευσης, ηγεσίας και σοφίας. Είναι έτοιμη να γίνει πρόεδρος. Αγωνιζόταν και αγωνίζεται για τα δικαιώματα των γυναικών. Συνέχισε να αγωνίζεται για τη φροντίδα των παιδιών μας. Συνέχισε να αγωνίζεται για εκείνους που έχουν ανάγκη.

Αν είμαστε αλήθεια Αμερικανοί, πρέπει να δούμε τους οπαδούς του όχι ως αντιπάλους αλλά ως συμμάχους. Τι λέει η Χίλαρι Κλίντον; Τι λέμε; Είμαστε πιο δυνατοί μαζί. Αυτό που βλέπω σε αυτή την αξιόλογη γυναίκα είναι ότι είναι έτοιμη να αποκαταστήσει την ειρήνη σε αυτή τη χώρα. Η Αμερική δεν είναι Αμερική χωρίς τους πολίτες της”.

Πηγή: Telegraph

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε