Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Η Μαντόνα έπαθε… Τραμπ και το Instagram της κατέβασε fake video για τον κορονοϊό

Μαντόνα

Πρώτα ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ που την… πάτησε (;) και ανέβασε video με την ανεκδιήγητη γιατρό από το Τέξας να λέει ότι δεν χρειάζεται μάσκα κατά του κορονοϊού. Από το πάθημα του Αμερικανού προέδρου (σ.σ. το twitter του κατέβασε το βίντεο) δεν έμαθε η… Μαντόνα. Και την πάτησε! 

Το Instagram κατέβασε ανάρτηση της Μαντόνα στην οποία η “βασίλισσα” της ποπ είχε ανεβάσει βίντεο με την… γιατρό από το Τέξας. Το Instagram θεώρησε ότι η Μαντόνα διέδωσε παραπλανητικές πληροφορίες σχετικά με ένα φερόμενο θεραπευτικό μέσο για τον κορονοϊό και το post της, διαγράφηκε! 

Το βίντεο που μοιράστηκε η Μαντόνα στο Instagram είχε γίνει share (μεταξύ πολλών άλλων…) και από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Αφαιρέθηκε επειδή «περιείχε λανθασμένους ισχυρισμούς σχετικά με τις μεθόδους θεραπείας και πρόληψης της Covid-19», δήλωσε εκπρόσωπος του Facebook όπου ανήκει το Instagram.

https://twitter.com/yashar/status/1288292562239856640?s=20

Στο βίντεο που ανέβασε η Madonna, η αμφιλεγόμενη γιατρός του Τέξας Στέλα Ιμάνουελ διαφημίζει το φάρμακο κατά της ελονοσίας υδροξυχλωροκίνη ως θαυματουργή θεραπεία για τον κορονοϊό. Στην ανάρτησή της, η Mαντόνα υποστήριξε επίσης απευθυνόμενη στους 15,4 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram ότι υπάρχει ένα αποδεδειγμένα αποτελεσματικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού εδώ και μήνες, ωστόσο, αυτό κρατήθηκε μυστικό, «έτσι ώστε οι πλούσιοι να γίνουν πλουσιότεροι και οι φτωχοί και άρρωστοι να αρρωστήσουν πιο πολύ».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις