Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Μισέλ Ομπάμα όπως δεν την έχει ξαναδεί κανείς [pic]

Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ (Reuters)
Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ (Reuters)

Την είχαμε συνηθίσει πάντα με προσεγμένη εμφάνιση, όπως άρμοζε στο ρόλο της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ. Τώρα όμως, που η Μισέλ Ομπάμα δεν μένει πια στον Λευκό Οίκο, μπορεί να κυκλοφορεί όπως θέλει. Και φυσικά γίνεται talk of the town!

Μια φωτογραφία που δείχνει την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ με μπαντάνα και τα μαλλιά της… φυσικά. Δηλαδή όχι ισιωμένα όπως συνήθιζε να τα έχει σε κάθε δημόσια εμφάνισή της έως τώρα. Αντίθετα, στη φωτογραφία η 53χρονη Μισέλ Ομπάμα φαίνεται να έχει πιάσει κοτσίδα τα… σγουρά μαλλιά της.

Η “φυσική” κώμη της κυρίας Ομπάμα έχει προκαλέσει χαμό στα social media, με τους χρήστες του twitter να… πανηγυρίζουν για το γεγονός πως βλέπουν μετά από οκτώ χρόνια την πρώην Πρώτη Κυρία με τα φυσικά μαλλιά της.

Ακόμα και στις φωτογραφίες από τις διακοπές του ζεύγους Ομπάμα στις βρετανικές Παρθένες Νήσους αμέσως μετά την αποχώρησή τους από τον Λευκό Οίκο, η Μισέλ εμφανιζόταν με τα μαλλιά της κοτσίδες και δεν είχε αφήσει το… άφρο λουκ της ελεύθερο.

Δεν είναι γνωστό πού και πότε τραβήχτηκε η φωτογραφία. Αυτό το διάστημα ο Μπαράκ Ομπάμα βρίσκεται στη γαλλική Πολυνησία και γράφει τα απομνημονεύματά του και δεν αποκλείεται η Μισέλ να είναι μαζί του. Ίσως και όχι βέβαια.

Η φωτογραφία της… φυσικής Μισέλ ανέβηκε στο twitter την περασμένη Κυριακή και από τότε έχει περισσότερες από 30.000 retweets. Όσο για τα σχόλια; “Βροχή” κι αυτά!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε