Κόσμος

Η Μπριζίτ Μακρόν είχε βρεθεί θετική στο κορονοϊό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Θετική στον κορονοίό είχε βρεθεί η Μπριζίτ Μακρόν, λίγο μετά μετά αφ’ ότου είχε διαγνωστεί με τον ιό και ο Εμανουέλ Μακρόν.

Σύμφωνα με το Europe 1 η Μπριζίτ Μακρόν βρέθηκε θετική στον νέο κορονοϊό στις 24 Δεκεμβρίου. Δεν παρουσίαζε κανένα σημαντικό σύμπτωμα και τα δύο επόμενα τεστ, στις 30 και 31 Δεκεμβρίου, βγήκαν αρνητικά.

Ο ίδιος ο Εμανουέλ Μακρόν βρέθηκε θετικός στις 17 Δεκεμβρίου και τέθηκε σε αυτοαπομόνωση. Το επόμενο τεστ, στις 24 Δεκεμβρίου, έδειξε ότι δεν είχε πλέον συμπτώματα της Covid-19.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γιατί η κατάληψη του νησιού Χαργκ στο Ιράν θεωρείται «έσχατη λύση» για τον Τραμπ – Τι λένε κορυφαίοι αξιωματούχοι
Πεντάγωνο και ο Λευκός Οίκος έχουν θεωρήσει οποιαδήποτε κίνηση για την κατάληψη του νησιού Χαργκ ως επιλογή «τελικού σταδίου», που θα μπορούσε να αλλάξει την ισορροπία του πολέμου, αλλά με υψηλό κόστος
EUROPEAN UNION