Κόσμος

Η Νικόλ Κίντμαν θα πρωταγωνιστήσει στο ψυχολογικό θρίλερ «Nine Perfect Strangers»

Σε μια νέα σειρά είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει η Νικόλ Κίντμαν. Θα παίζει στο ψυχολογικό θρίλερ «Nine Perfect Strangers»

Στην τηλεοπτική προσαρμογή του βιβλίου της Λίαν Μορίαρτι «Nine Perfect Strangers», είναι έτοιμες να προχωρήσουν  Νικόλ Κίντμαν και η Μπρούνα Παπαντρέα, όπως ανακοίνωσε η συνδρομητική τηλεοπτική πλατφόρμα Hulu.

Ο Ντέιβιντ Κέλλεϊ, που προσάρμοσε για την τηλεόραση το «Big Little Lies» της Μορίαρτι για το HBO, και ο Τζον-Χένρι Μπατεργουόρθ, θα συνεργαστούν στην παραγωγή και στο γράψιμο της νέας σειράς.

Το «Nine Perfect Strangers» είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ για μια ομάδα κατοίκων της πόλης που περνούν ένα δεκαήμερο σε ένα θέρετρο υγείας και ευεξίας και δεν γνωρίζουν τι πρόκειται να τους συμβεί. Η Κίντμαν θα υποδυθεί την Μάσα, τη γυναίκα που διευθύνει το θέρετρο.

Η Hulu επιβεβαίωσε επίσης ότι η Κέιτ ΜακΚίνον θα πρωταγωνιστήσει στη μίνι σειρά με τίτλο «The Dropout». Η ηθοποιός θα υποδυθεί το ρόλο της Ελίζαμπεθ Χόλμς, ιδρύτρια της εταιρείας υγείας «Theranos».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ντόναλντ Τραμπ: Κανείς δε με έπεισε για το Ιράν, εγώ έπεισα τον εαυτό μου – Τι είπε για Γροιλανδία, Ματσάδο και Νόμπελ Ειρήνης
«Χρειαζόμαστε τη Γροιλανδία για λόγους εθνικής ασφάλειας» είπε μεταξύ άλλων ο Τραμπ, ο οποίος «δεν βλέπει τον λόγο» να επικαλεστεί τον Νόμο περί Εξέγερσης στη Μινεσότα
Ντόναλντ Τραμπ
Φρίκη στην Ολλανδία: Επιθέσεις, εκφοβισμοί και ομαδικοί βιασμοί σε βάρος φοιτητριών σε «κολαστήριο» κέντρο φιλοξενίας μεταναστών
Αναγκάζονταν να ζήσουν σε συγκρότημα μαζί με 125 πρόσφυγες για να «βοηθήσουν στην ενσωμάτωση» και έπεφταν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης
Ολλανδία
8
Γερμανία: Ένας νεκρός μετά από σύγκρουση λεωφορείου με τρένο στο Αμβούργο – Σε σοβαρή κατάσταση ο ένας οδηγός
Μερικοί από τους τραυματίες δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες επί τόπου, ένας άλλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ο οδηγός του λεωφορείου «ήταν ο τελευταίος που μπόρεσε να απεγκλωβιστεί, γιατί είχε σφηνωθεί»
Γερμανία
Ο πρώην σύζυγος της Ζιζέλ Πελικό, Ντομινίκ, ύποπτος για δύο ανεξιχνίαστες υποθέσεις βιασμού και φόνου
Ο Ντομινίκ Πελικό υπενθυμίζεται ότι καταδικάστηκε το 2024 σε κάθειρξη 20 ετών επειδή νάρκωνε τη σύζυγό του και επέτρεπε σε δεκάδες αγνώστους να τη βιάζουν μέσα στο σπίτι της οικογένειας
πελικό