Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η ομογενής δασκάλα που έκανε έρωτα με 16χρονο – Τη συνέλαβαν στο αεροδρόμιο

Η ομογενής δασκάλα που έκανε έρωτα με 16χρονο – Τη συνέλαβαν στο αεροδρόμιο

Το βίντεο που τράβηξε η 25χρονη Ekatherine Pappas από τις ερωτικές περιπτύξεις με 16χρονο μαθητή της δεν άργησε να διαρρεύσει και να κάνει τον γύρο του σχολείου που εργαζόταν.

Μετά τη διαρροή του ερωτικού βίντεο με 16χρονο μαθητή της, η Ekatherine Pappas προσπάθησε να φύγει από τη χώρα, αλλά τη συνέλαβαν στο αεροδρόμιο οι αρχές. Η Katherine Pappas που δίδασκε σε γυμνάσιο στη Βαλτιμόρη, παραδέχτηκε την ενοχή της για 3 σεξουαλικά αδικήματα τετάρτου βαθμού τον περασμένο μήνα.

Ο πατέρας του 16χρονου μαθητή δήλωσε πως η οικογένεια έχει πληγεί βαθιά από το περιστατικό. “Δεν μπορώ να εξηγήσω τον τρόμο όταν ενημερώθηκα πως ο γιος μου είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά και πως είχε καταγραφεί σε βίντεο που κυκλοφόρησε σε όλο το σχολείο”, τόνισε χαρακτηριστικά. 

 

 

“Ως νέος, όλη αυτή η δοκιμασία πρέπει να τον μπέρδεψε εξαιρετικά, όπως και κάθε θύμα που εκτίθεται σε σεξουαλική δραστηριότητα πριν φτάσει σε αυτή την ηλικία ωριμότητας. Το σπίτι μας δεν θεωρείται πλέον ασφαλές περιβάλλον από τη στιγμή που εκεί έλαβε χώρα η σεξουαλική επίθεση”, συμπλήρωσε.

Η Ekatherine Pappas είπε στον έφηβο να μην πάει σχολείο σε δύο περιπτώσεις. Η αστυνομία είχε ανακοινώσει τις κατηγορίες εναντίον της τον Ιανουάριο αλλά είχε εγκαταλείψει τη χώρα. Είχε αγοράσει εισιτήριο για την Μπογκοτά της Κολομβίας αλλά συνελήφθη την ίδια μέρα που οι αρχές έπαιρναν κατάθεση από το θύμα της.

Ο δικαστής καταδίκασε την 25χρονη ομογενή σε 3 χρόνια φυλακή, ενώ για 5 χρόνια θα υπάρχει ενισχυμένη εποπτεία για σεξουαλικούς παραβάτες και θα πρέπει να εγγραφεί στη λίστα σεξουαλικών δραστών για 15 χρόνια.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε