Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Η Όπρα… ξανακαθησυχάζει τον Τραμπ – “Δεν θα θέσω υποψηφιότητα για πρόεδρος”

Όπρα Γουΐνφρεϊ

Η Όπρα Γουίνφρεϊ επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΗΠΑ, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι κάτι τέτοιο θα την “σκότωνε”.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό περιοδικό Vogue, η ηθοποιός, παραγωγός και παρουσιάστρια έβαλε τέλος στις φήμες που την έφεραν να έχει βάλει στόχο της τον Λευκό Οίκο, μετά την πύρινη ομιλία που εκφώνησε τη βραδιά της απονομής των Χρυσών Σφαιρών φέτος.

“Υπό αυτήν την πολιτική δομή, με όλες τις μη-αλήθειες, τις αερολογίες, τις αηδίες, τις κακεντρέχειες, τα ύπουλα παρασκηνιακά πράγματα που συμβαίνουν, αισθάνομαι ότι δεν θα μπορούσα να συνυπάρξω” είπε η Γουίνφρεϊ, η οποία κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού για το τεύχος του Αυγούστου.

“Δεν θα μπορούσα να το κάνω. Δεν είναι καθαρή δουλειά. Θα με σκότωνε”, πρόσθεσε.

Πως ξεκίνησαν τα “σενάρια”

Η Γουίνφρεϊ καταχειροκροτήθηκε τον χειμώνα, όταν μίλησε για τα θύματα σεξουαλικών επιθέσεων παραλαμβάνοντας τη Χρυσή Σφαίρα για το συνολικό έργο της και έπλεξε το εγκώμιο γυναικών οι οποίες αποκάλυψαν τις παρενοχλήσεις που δέχτηκαν στο Χόλιγουντ αλλά και σε άλλους επαγγελματικούς χώρους.

“Ο κόσμος μιλάει για αυτούς τους «σκοτεινούς καιρούς» αλλά θα ήθελα να αντιστρέψω αυτήν την ιδέα. Γιατί εγώ το βλέπω διαφορετικά. Σκέφτομαι ότι είναι αξιοσημείωτο που επιτέλους ξυπνήσαμε. Επί χρόνια, οι γυναίκες υπέμεναν μια τρέλα” είπε, αναφερόμενη στα κινήματα #meToo και Time’s Up που ενθαρρύνουν τις γυναίκες να μιλήσουν για την παρενόχληση που δέχθηκαν.

Στα αποσπάσματα της συνέντευξης που δημοσιεύτηκαν στον ιστότοπο του περιοδικού, η Όπρα μιλάει επίσης για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, στον οπίο είχε προσκληθεί. “Μου άφησε την αίσθηση ότι όλα είναι εφικτά με τη δύναμη της αγάπης”, σχολίασε.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις