Κόσμος

Η Ουκρανία έπληξε δύο δεξαμενές πετρελαίου στη Ρωσία – «Οι πολεμιστές μας εφαρμόζουν το σχέδιο κυρώσεων μεγάλου βεληνεκούς» λέει ο Ζελένσκι

«Οι πολεμιστές μας εφαρμόζουν το σχέδιο κυρώσεων μεγάλου βεληνεκούς σε απάντηση της παράτασης του πολέμου από τη Ρωσία και της συνέχισης των επιθέσεων της»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ουκρανία έπληξε δύο ρωσικές δεξαμενές πετρελαίου στις περιφέρειες Τβερ και Σταυρούπολης, που και οι δύο απέχουν περίπου 500 χιλιόμετρα από τη γραμμή του μετώπου, δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σήμερα Πέμπτη (9.7.26).

«Οι πολεμιστές μας εφαρμόζουν το σχέδιο κυρώσεων μεγάλου βεληνεκούς σε απάντηση της παράτασης του πολέμου από τη Ρωσία και της συνέχισης των επιθέσεων της», δήλωσε ο  πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σε ανάρτηση στο Χ, αναφερόμενος σε ουκρανικές επιθέσεις βαθιά στο ρωσικό έδαφος.

Ο Ζελένσκι ανέφερε επίσης πλήγματα τις τελευταίες ημέρες σε ρωσικό αντλιοστάσιο πετρελαίου στην πόλη Ούφα και σε τερματικό σταθμό φόρτωσης πετρελαίου στην περιφέρεια Ροστόφ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συναγερμός στη Γερμανία: Ακόμα ένα drone και στρατιωτικά εκρηκτικά εντοπίστηκαν κοντά στο αεροδρόμιο της Λειψίας
To πρώτο drone εξοπλισμένο με εκρηκτικά ανακαλύφθηκε στις 4 Αυγούστου στον χώρο του αεροδρομίου Λειψίας-Χάλε, ανάμεσα σε ουκρανικά αεροσκάφη μεταφοράς εμπορευμάτων
Drone