Κόσμος

Η Ουκρανή νικήτρια της Eurovision σε ναζιστικό φεστιβάλ! [pics]

Η νικήτρια της Eurovision Τζαμάλα από την Ουκρανία, συμμετείχε σε φεστιβάλ νεοναζί στην πατρίδα της.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το εν λόγω φεστιβάλ πραγματοποιείται στη μνήμη του Ουκρανού εθνικιστή Στεπάν Μπαντέρα, ο οποίος υπήρξε συνεργάτης των Ναζί κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ αργότερα ήρθε σε σύγκρουση μαζί τους και φυλακίστηκε, μόνο για να αποφυλακιστεί λίγα χρόνια αργότερα ώστε να στραφεί και πάλι εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης.

“Είναι ένα φεστιβάλ που λαμβάνει χώρα στην Ουκρανία, στην όμορφη πόλη Λουτσκ και δεν υπάρχουν λόγοι για να μην πάμε” δήλωσε η νικήτρια της Eurovision, Τζαμάλα.

 

#jamala #джамала #бандерштат

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Влад Зінкевич (@vladzinkevych) στις

 

11с розборка автомата)) #бандерштат2016 #бандерштат #автомат #любовь )))

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Марта Співак (@martaspivak) στις

Η γιορτή που ονομάζεται “Banderastadt”, μαζεύει όλα τα νεοναζιστικά στοιχεία της Ουκρανία, ενώ διοργανώνεται από τις οργανώσεις – επιγόνους των δοσιλογικών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που πήραν θέση δίπλα στη Βέρμαχτ ενώ συμμετείχαν στην εξόντωση χιλιάδων Πολωνών και Εβραίων.

 

 

Κανείς βέβαια δεν μπορεί να πει πως πέφτει από τα σύννεφα καθώς ακόμα και το τραγούδι με το οποίο η Τζαμάλα κέρδισε τη Eurovision ήταν ένα μοιρολόι αφιερωμένο στους συνεργάτες των Ναζί στην περιοχή της Κριμαίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οργή στο Σιάτλ: Το superyacht 300 εκατ. δολαρίων του Μαρκ Ζούκερμπεργκ έφτασε στο λιμάνι ενώ η Meta απέλυε 1.400 εργαζόμενους
Σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters, οι συνολικές απολύσεις ενδέχεται να ξεπεράσουν τις 15.000 θέσεις εργασίας παγκοσμίως, αριθμός που αντιστοιχεί σε πάνω από το 20% του προσωπικού της εταιρείας
Το superyacht των 300 εκατ. δολαρίων του Μαρκ Ζούκερμπεργκ