Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Η πριγκίπισσα του Μονακό Σαρλίν με ξυρισμένο κεφάλι: Το πανκ λουκ που συζητήθηκε (pics)

Η πριγκίπισσα του Μονακό Σαρλίν με ξυρισμένο κεφάλι: Το πανκ λουκ που συζητήθηκε (pics)

Στην παραδοσιακή γιορτή πριν από τα Χριστούγεννα στο παλάτι, η πριγκίπισσα του Μονακό Σαρλίν, σύζυγος του Αλβέρτου, εμφανίστηκε όπως δεν την περίμενε κανείς: με τη μια πλευρά του κεφαλιού της ξυρισμένη.

Το πανκ λουκ της πριγκίπισσας του Μονακό δεν θα μπορούσε να μη συζητηθεί. Η μέχρι… χθες συντηρητική Σαρλίν με τα κοντά ξανθά μαλλιά, εμφανίστηκε σε εκδήλωση στο παλάτι (μαζί με τον Αλβέρτο και τα παιδιά τους) για να μοιράσει δώρα στα παιδιά με ξυρισμένο το μισό του κεφαλιού της, έντονο βάψιμο και μάσκα από… πούλιες.

Η αλήθεια είναι ότι πλέον η Σαρλίν θυμίζει περισσότερο την… Pink ή κάποια άλλη τραγουδίστρια που της αρέσει να αλλάζει λουκ στα μαλλιά της.

Βέβαια, άνθρωπος είναι κι αυτή, μπορεί να την επηρέασε το lockdown. Μην ξεχνάμε ότι συχνά έχει απασχολήσει τα media για το γάμο της και κανείς δεν έχει ξεχάσει τις φήμες πως είχε προσπαθήσει να το σκάσει πριν από το γάμο της με τον Αλβέρτο του Μονακό.

Δείτε τις εικόνες

Σε κάποιους πάντως δεν άρεσε πολύ η επιλογή της πριγκίπισσας του Μονακό. Έφτασαν μάλιστα να πουν ότι ίσως το κούρεμα να της το έκαναν τα… εξάχρονα δίδυμα παιδιά της.

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις