Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Πρισίλα Πρίσλεϊ ζευγάρι με τον Τομ Τζόουνς!

Η Πρισίλα Πρίσλεϊ ζευγάρι με τον Τομ Τζόουνς!

Ήταν πριν από 3 εβδομάδες που η Πρισίλα Πρίσλεϊ μοιράστηκε μια παπαράτσι φωτογραφία της με τον τραγουδιστή Τομ Τζόουνς στα social media, με τις φήμες να τους θέλουν ζευγάρι.

Η 71χρονη που ανέλαβε τα ηνία των επιχειρηματικών υποθέσεων του Έλβις Πρίσλεϊ στις αρχές της δεκαετίας του ’80 φαίνεται να θέλησε να ανακοινώσει πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους.

Ενώ στο μήνυμά της έγραφε ότι απόλαυσε που ξαναβρέθηκε με έναν φίλο ζωής, τα δημοσιεύματα τους θέλουν ζευγάρι λόγω του εστιατορίου που επέλεξαν να δειπνήσουν και επειδή έφτασαν και έφυγαν μαζί. 

 

“Το ποστ στο facebook είναι επιβεβαίωση πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι για εκείνη επειδή έψαχνε καιρό την αγάπη”, είπε πρόσωπο από το κοντινό της περιβάλλον.

“Θέλει να βρει έναν άνθρωπο και να έχουν μια όμορφη σχέση. Έχει πολύ νεανική εμφάνιση και συμπεριφορά. Πολλοί την είχαν προσεγγίσει για τη φήμη ή τα χρήματα. Ο Τομ είναι τέλειος επειδή δεν χρειάζεται τίποτα από αυτά και είναι ο άνθρωπος που θα της φερθεί σαν πριγκίπισσα, κάτι που της αρέσει. Νομίζω ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο”.

 

 

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε