Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η πρώτη αντίδραση του Πούτιν! Τον παρακολουθούσε η CIA

Η πρώτη αντίδραση του Πούτιν! Τον παρακολουθούσε η CIA

Λίγες ώρες μετά από τις αποκαλύψεις της WikiLeaks για τις παρακολουθήσεις της CIA μέσω τηλεφώνων και τηλεοράσεων. ήλθε η πρώτη αντίδραση της Ρωσίας! Ο εκπρόσωπος του Βλαντιμίρ Πούτιν σχολίασε το γεγονός πως η αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών προσπαθούσε να παρακολουθούσε τα τηλέφωνα του Ρώσου προέδρου. 

Το Κρεμλίνο θεωρεί ότι τα απόρρητα έγραφα, που είδαν το φως της δημοσιότητας χρήζουν προσοχής, αλλά δεν συνιστούν κάτι καινούργιο, δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου.

WikiLeaks: Έτσι “μπλόκαρε” την CIA ο Λαβρόφ! Το κόλπο για να μην τον παρακολουθούν

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σχετικά με έγγραφα στην ιστοσελίδα Wikileaks που λένε ότι η CIA χρησιμοποιούσε πέντε σέρβερ για να υποκλέπτει τις τηλεφωνικές συνομιλίες του προέδρου Πούτιν, ο Ντιμίτρι Πεσκόφ έδωσε την ακόλουθη απάντηση: «Μαζί με όλη την διεθνή κοινότητα είδαμε τα στοιχεία αυτά που δημοσιεύθηκαν. Φυσικά χρήζουν προσοχής και στην περίπτωση αυτή πρέπει να τα δούμε προσεκτικά».

Wikileaks: Όλος ο πλανήτης ένα Big Brother – Μας παρακολουθούν μέσω iphone, samsung και windows!

Και συνέχισε λέγοντας «Όπως γνωρίζετε στην Ουάσιγκτον δεν το κρύβουν ότι παρακολουθούν τους ρώσους αξιωματούχους και τον πρέσβη μας Κισλιάκ και τα λοιπά. Αυτό δεν το κρύβει κανένας. Γι αυτό και στην περίπτωση αυτή δεν χρειάζεται να το αποκαλύψει το Wikileaks, μπορεί να θεωρήσει κανείς ότι γίνεται»

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε