Κόσμος

Η πρώτη διάλεξη της Τζολί στο LSE! Τι είπε στους φοιτητές! [pics]

Μετά την αποδοχή του ρόλου της ως καθηγήτριας για ένα μάθημα για τις γυναίκες, την ειρήνη και την ασφάλεια, η Αντζελίνα Τζολί πήγε πρώτη φορά στο London School of Economics!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Είμαι λίγο νευρική, αισθάνομαι πεταλούδες. Ελπίζω να τα πάω καλά. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα” είπε η 41χρονη Αντζελίνα Τζολί απευθυνόμενη στην κατάμεστη από φοιτητές του μεταπτυχιακού μαθήματος Γυναίκες, Ειρήνη και Ασφάλεια.

 

 

Το μάθημα βοηθά τους φοιτητές να αναπτύξουν στρατηγικές για την προώθηση της δικαιοσύης, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της συμμετοχής γυναικών σε περιοχές που πλήττονται από συγκρούσεις σε όλο τον κόσμο.

 

 

Διεξάγουν πρωτότυπη έρευνα και διδάσκουν με στόχο την προώθηση της ισότητας των φύλων και την ενίσχυση της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής συμμετοχής και ασφάλειας των γυναικών. Η Αντζελίνα Τζολί θα είναι επίσης σε θέση να κάνει τη δική της έρευνα στον τομέα αυτό.

 

 

Η λαμπερή ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία της και ό,τι την έχει κινητοποιήσει στη δουλειά της ως Απεσταλμένης των Ηνωμένων Εθνών. Οι φοιτητές είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για τη διάσημη Χολιγουντιανή ηθοποιό, χαρακτηρίζοντας θαυμάσια τη διάλεξή της.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γερμανία: Ταυτοποιήθηκαν δύο ύποπτοι για την απόπειρα επίθεσης με drone στη Λειψία – Ο ένας σχετίζεται με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες
Πρόκειται για έναν άνδρα που γεννήθηκε στη Ρωσία και έχει λετονικό διαβατήριο, καθώς και έναν από τη Λευκορωσία με ρωσικό διαβατήριο, ο οποίος είναι ήδη γνωστός στις αρχές
07 August 2026, Saxony, Schkeuditz: Police officers are walking across a field on the grounds of Leipzig Airport. The investigation into the discovery of the explosive-laden drone is ongoing. Numerous police officers are on the scene near the northern runway, searching the area on foot. 11
Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών και των αγνοουμένων στο Νεπάλ - Πιθανό να βρεθούν ζωντανοί δεκάδες εγκλωβισμένοι εργάτες σε υδροηλεκτρικό εργοστάσιο
Τουλάχιστον 1.130 άνθρωποι είναι οι νεκροί από την καταστροφική πλημμύρα, και πάνω 4.500 οι αγνοούμενοι σε Νεπάλ και Θιβέτ - Ανησυχίες λόγω της κακοκαιρίας και των συνεχώς κατολισθήσεων
Nepal army soldiers work during a search and rescue operation outside a tunnel near the Hydropower Project sites, following deadly flash floods and mudslides, in Rasuwa district, Nepal, in this handout obtained by Reuters on September 1, 2026. Nepal Army/Handout via REUTERS THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. MANDATORY CREDIT. NO RESALES. NO ARCHIVES.