Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Η πρώτη διάλεξη της Τζολί στο LSE! Τι είπε στους φοιτητές! [pics]

Η πρώτη διάλεξη της Τζολί στο LSE! Τι είπε στους φοιτητές! [pics]

Μετά την αποδοχή του ρόλου της ως καθηγήτριας για ένα μάθημα για τις γυναίκες, την ειρήνη και την ασφάλεια, η Αντζελίνα Τζολί πήγε πρώτη φορά στο London School of Economics!

“Είμαι λίγο νευρική, αισθάνομαι πεταλούδες. Ελπίζω να τα πάω καλά. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα” είπε η 41χρονη Αντζελίνα Τζολί απευθυνόμενη στην κατάμεστη από φοιτητές του μεταπτυχιακού μαθήματος Γυναίκες, Ειρήνη και Ασφάλεια.

 

 

Το μάθημα βοηθά τους φοιτητές να αναπτύξουν στρατηγικές για την προώθηση της δικαιοσύης, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της συμμετοχής γυναικών σε περιοχές που πλήττονται από συγκρούσεις σε όλο τον κόσμο.

 

 

Διεξάγουν πρωτότυπη έρευνα και διδάσκουν με στόχο την προώθηση της ισότητας των φύλων και την ενίσχυση της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής συμμετοχής και ασφάλειας των γυναικών. Η Αντζελίνα Τζολί θα είναι επίσης σε θέση να κάνει τη δική της έρευνα στον τομέα αυτό.

 

 

Η λαμπερή ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία της και ό,τι την έχει κινητοποιήσει στη δουλειά της ως Απεσταλμένης των Ηνωμένων Εθνών. Οι φοιτητές είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για τη διάσημη Χολιγουντιανή ηθοποιό, χαρακτηρίζοντας θαυμάσια τη διάλεξή της.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε