Κόσμος

Η Ρωσία απαγόρευσε τη χρήση iPhone και iPad σε εργαζόμενους

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η κυβέρνηση στη Ρωσία απαγόρευσε στους εργαζόμενους να χρησιμοποιούν iPhone και iPad στη δουλειά τους αλλά τους επιτρέπει τη χρήση τους αποκλειστικά για προσωπικές ανάγκες, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

«Επιβάλλεται απαγόρευση χρήσης συσκευών iPhone και iPad για πρόσβαση σε εφαρμογές και στο mail της εργασίας», δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Ανάπτυξης, Επικοινωνιών και ΜΜΕ της Ρωσίας, Μαξούτ Σαντάεφ.

«Επιτρέπεται η χρήση iPhones για προσωπικές ανάγκες», διευκρίνισε ο ίδιος.

Το μέτρο επιβλήθηκε δύο μήνες μετά τους ισχυρισμούς της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσίας (FSB) ότι αρκετές χιλιάδες συσκευές της Apple παραβιάστηκαν λόγω κυβερνοεπίθεσης που αποδίδεται στις ΗΠΑ.

H Apple διέψευσε τους ισχυρισμούς. Η Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ (NSA) που – σύμφωνα με την FSB – συνεργάστηκε με την Apple, αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Λέκκας για διπλό σεισμό στη Βενεζουέλα: «Η ενέργεια που απελευθερώθηκε ήταν ίση με 2 εκατομμύρια τόνους δυναμίτιδας ή 180 ατομικές βόμβες Χιροσίμα»
«Οι δύο αυτοί τεράστιοι σεισμοί συμπλήρωσαν ο ένας τον άλλον, ως προς την καταστροφή των κτιρίων» είπε ακόμη ο καθηγητής
Βενεζουέλα, καταστροφές μετά τους σεισμούς 8
Καύσωνας σοκ στην Ευρώπη: Βρετανοί για ώρες στην ουρά για ένα κλιματιστικό – Αδιανόητες θερμοκρασίες και νεκροί σε Γαλλία, Ισπανία
Στη Γαλλία, η νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη ήταν η πιο ζεστή που έχει καταγραφεί ποτέ, με 3.500 σχολεία να παραμένουν κλειστά - Η Βρετανία κατέρριψε το ρεκόρ ζέστης για τον Ιούνιο με 35,7 βαθμούς Κελσίου, ενώ η Αυστρία και η Δανία βρίσκονται σε συναγερμό για καύσωνα - Ρεκόρ ζέστης και στο Βέλγιο
Βρετανία καύσωνας
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες