Κόσμος

Η Ryanair ακύρωσε 250 πτήσεις την ερχόμενη Παρασκευή

Η Ryanair αναγκάστηκε να ακυρώσει 250 πτήσεις που ήταν προγραμματισμένες από και προς τη Γερμανία την Παρασκευή, αφού οι πιλότοι εκεί ανακοίνωσαν ότι θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγελθεί για την Ιρλανδία, τη Σουηδία και το Βέλγιο.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι ακυρώσεις στη Γερμανία αντιπροσωπεύουν περίπου το 10% των 2.400 και πλέον πτήσεων που έχουν προγραμματιστεί σε όλη την Ευρώπη τη συγκεκριμένη ημέρα. Ο γενικός διευθυντής μάρκετινγκ της Ryanair, Κένι Τζέικομπς, δήλωσε ότι η εταιρία υπό κανονικές συνθήκες πραγματοποιεί 250 πτήσεις από και προς τη Γερμανία την ημέρα, χρησιμοποιώντας προσωπικό που έχει ως βάση του τη συγκεκριμένη χώρα.

Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρία βάσει του αριθμού επιβατών έχει ήδη ακυρώσει 146 πτήσεις στις τρεις άλλες χώρες που επηρεάζονται από την απεργιακή κινητοποίηση της Παρασκευής.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μαρίν Λε Πεν: Το πρωτοφανές σενάριο να διεκδικήσει – και να κερδίσει – την προεδρία της Γαλλίας με ηλεκτρονικό βραχιολάκι
Η Λε Πεν θα εμφανιστεί στο δελτίο ειδήσεων των 8 μ.μ. του TF1 (9 μμ ώρα Ελλάδας), όπου αναμένεται να διευκρινίσει αν η ίδια ή ο Ζορντάν Μπαρντέλα θα εκπροσωπήσει το κόμμα στις προεδρικές εκλογές του 2027
Η Λε Πεν φιλάει τον Μπαρντελά