Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Η Σάρα Φέργκιουσον έχει κακόηθες μελάνωμα – Τριπλό «χτύπημα» για το Μπάκιγχαμ

Η Σάρα Φέργκιουσον έχει κακόηθες μελάνωμα – Τριπλό «χτύπημα» για το Μπάκιγχαμ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Το ένα μετά το άλλο έρχονται τα χτυπήματα στη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας. Μετά το χειρουργείο της Κέιτ Μίντλετον και τον βασιλιά Κάρολο που θα χειρουργηθεί για Προστάτη, έγινε γνωστό ότι η Σάρα Φέργκιουσον έχει «κακόηθες μελάνωμα».

Ότι η Σάρα Φέργκιουσον πάσχει από κακόηθες μελάνωμα, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός της την Κυριακή (21/1/24) προκαλώντας αναστάτωση στη Μεγάλη Βρετανία. Υπενθυμίζεται ότι η Σάρα Φέργκιουσον, πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Άντριου, χειρουργήθηκε πρόσφατα για καρκίνο του μαστού…

«Αφού διαγνώστηκε το περασμένο καλοκαίρι με καρκίνο του μαστού σε αρχικό στάδιο, η δούκισσα της Υόρκης πληροφορήθηκε ότι έχει προσβληθεί από κακοήθες μελάνωμα» είπε ο εκπρόσωπος στην ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, μετά το χειρουργείο στο στήθος και πριν προχωρήσει σε αποκατάσταση, της ζητήθηκε να κάνει κάποιες εξετάσεις και εκεί, η 64χρονη Φέργκιουσον έμαθε ότι μία από τις ελιές που είχε αφαρέσει από το δέρμα της ήταν… καρκίνωμα!

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της, το ηθικό της δεν έχει πέσει. Ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail φίλοι της, ανέφεραν πως δεν ήταν εύκολο αυτό το διάστημα για την Σάρα Φέργκιουσον.

Και όπως φαίνεται δεν είναι η μόνη που περνάει δύσκολα. Με την Κέιτ Μίντλετον να αναρρώνει στο νοσοκομείο μετά από χειρουργείο – μυστήριο και τον βασιλιά Κάρολο να ετοιμάζεται για επέμβαση Προστάτη…

Ακόμα και το ζεύγος Μέγκαν και Χάρη «λύγισε» και έστειλε τα περαστικά του.

Η «Φέργκι», μολονότι έχει πάρει διαζύγιο από τον Άντριου, εξακολουθεί να ζει στην ίδια έπαυλη μαζί του, κοντά στον πύργο του Γουίνδσορ, αν και επισήμως δεν είναι ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις