Κόσμος

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ επιστρέφει στο Μπρόντγουεϊ

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ πρόκειται να επιστρέψει στο θεατρικό της έργο στο Μπρόντγουεϊ, ακριβώς ένα χρόνο μετά το κλείσιμο της περιοχής που φιλοξενεί τα σημαντικότερα θέατρα της Νέας Υόρκης, λόγω κορονοϊού.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς «Sex and the City» ήταν καλεσμένη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Άντι Κόεν στο SiriusXM και κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναφέρθηκε στο θεατρικό της έργο «Plaza Suite», καθώς και την επαναλειτουργία του Μπρόντγουεϊ.

Η παράσταση, στην οποία η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ πρωταγωνιστεί με τον σύζυγό της, Μάθιου Μπρόντερικ αναβλήθηκε έως την άνοιξη του 2021 λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Ξεκινάμε τις δοκιμαστικές παραστάσεις στις 19 Μαρτίου. Ανοίγουμε επίσημα στις 19 Απριλίου. Στις 19 Μαρτίου, θα έχουν συμπληρωθεί ένας χρόνος και επτά ημέρες από τότε που το Μπρόντγουεϊ έκλεισε» είπε η ηθοποιός.

«Μου φαίνεται λίγος χρόνος. Δεν ξέρω. Τέλος πάντων, είμαστε αισιόδοξοι» τόνισε.

Συζητώντας για τις προφυλάξεις που πρέπει να ληφθούν στα θέατρα για να αποτραπεί η εξάπλωση της COVID-19 μόλις ανοίξουν ξανά, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ παρατήρησε: «Νομίζω ότι η ομάδα του Μπρόντγουεϊ προσπαθεί να ρυθμίσει τα ζητήματα, εννοώ, το ποιες οι ασφαλέστερες συνθήκες προφανώς για τους συντελεστές και τους ηθοποιούς και το κοινό και τους ανθρώπους μπροστά και πίσω από τη θεατρική σκηνή. Θέλω να πω, σε αυτό το σημείο ότι θα έκανα οτιδήποτε πιστεύεται πως είναι ασφαλές και θα ήμουν ευτυχής να παίξω μπροστά σε άτομα με μάσκες».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο εφιάλτης των drones πάνω από το Βέλγιο: Συνεδριάζει εκτάκτως το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας – Υποψίες για ρωσική ανάμειξη
Μυστηριώδη drones παραλύουν τον εναέριο χώρο του Βελγίου - «Η κατάσταση απαιτεί συντονισμένο, εθνικό χειρισμό», είπε ο υπουργός Εσωτερικών και Ασφάλειας Μπερνάρ Κεντέν
Το αεροδρόμιο των Βρυξελλών
Σύζυγος δολοφονημένου δημάρχου στο Μεξικό πήρε τη θέση του - «Η κληρονομιά του θα συνεχιστεί»
Τον δολοφονημένο δήμαρχος ορισμένοι τον αποκαλούσαν «μεξικανό Μπουκέλε», παραπέμποντας στον πρόεδρο του Ελ Σαλβαδόρ, γνωστό για τον «πόλεμο» που κήρυξε εναντίον των συμμοριών
H Γκρέσια Κιρός
Ο κινητήρας του αεροσκάφους που συνετρίβη στο Κεντάκι πήρε φωτιά και αποκολλήθηκε - Συγκλονιστικά βίντεο, 12 νεκροί
Η UPS έχει σταματήσει τις πτήσεις από τη Λούιβιλ - Το αεροσκάφος συνετρίβη σχεδόν πέντε χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο, σύμφωνα με την αστυνομία, πέφτοντας πάνω σε εγκατάσταση «ανακύκλωσης πετρελαίου»
Το φλεγόμενο αεροσκάφος στο Κεντάκι
5