Κόσμος

Η Σάσα Ομπάμα φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν

Η μικρότερη κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα θα ξεκινήσει μαθήματα στο πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν την ερχόμενη Τρίτη, αναφέρει η εφημερίδα «The Detroit News».

Η πρώην πρώτη κόρη, της οποίας το όνομα είναι Νατάσα, αλλά την φωνάζουν Σάσα, σύμφωνα με μαρτυρίες φοιτητών, εντοπίστηκε να παρακολουθεί τα μαθήματα προσανατολισμού των πρωτοετών, ενώ την ακολουθούσαν άντρες της μυστικής υπηρεσίας.

Ωστόσο σύμφωνα με το Page Six, το πανεπιστήμιο δεν επιβεβαίωσε την εγγραφή της Σάσα, αναφέροντας ότι η πολιτική που ακολουθεί το πανεπιστήμιο απαγορεύει τη δημοσιοποίηση αυτού του είδους των πληροφοριών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονιστικά βίντεο από τη στιγμή που καταρρέει ο μεσαιωνικός πύργος 29 μέτρων κοντά στο Κολοσσαίο στη Ρώμη - Ξεκίνησε έρευνα
Τέσσερις εργάτες διασώθηκαν - Ένας παραμένει εγκλωβισμένος στα συντρίμμια του πύργου - «Προσπαθούμε να τον βγάλουμε ζωντανό, αλλά η κατάσταση είναι περίπλοκη»
Κατέρρευσε δυο φορές ο «Πύργος των Κόμηδων» κοντά στο Κολοσσαίο