Κόσμος

Η στιγμή της εισβολής των καμικάζι στο προξενείο της Κίνας στο Πακιστάν

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει τη στιγμή της εισβολής των καμικάζι στο προξενείο της Κίνας στο Καράτσι του Πακιστάν.

Οι τρεις καμικάζι κινούνται με τα καλάσνικοφ στα χέρια, όταν γίνονται αντιληπτοί από τους φρουρούς. Οι καμικάζι σηκώνουν τα όπλα και φαίνεται η αρχή της συμπλοκής στο προξενείο της Κίνας στο Πακιστάν.

[read4more]

Οι ένοπλοι δεν κατάφεραν να μπουν στο προξενείο. Έπεσαν νεκροί από τα πυρά των αστυνομικών, ωστόσο κατάφεραν να δολοφονήσουν δύο αστυνομικούς και να τραυματίσουν έναν τρίτο σοβαρά.

Την ώρα της επίθεσης βρισκόταν στο προξενείο 21 άτομα τα οποία είναι καλά στην υγεία τους, καθώς οι φρουροί κατάφεραν να αποτρέψουν την εισβολή.

Οι δράστες ήταν μέλη του “Απελευθερωτικού Στρατού του Μπαλουτσιστάν” που έσπευσε να αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Η Γροιλανδία δεν παραχωρείται στις ΗΠΑ – Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επέλθει συμφωνία» λέει η πρωθυπουργός της Δανίας
Η Φρεντέρισεν αρνήθηκε να διευκρινίσει το περιεχόμενο των συνομιλιών με τις ΗΠΑ και συμπλήρωσε πως δεν είναι σε θέση να εκτιμήσει πόσο θα μπορούσαν να διαρκέσουν οι διαπραγματεύσεις
Η πρωθυπουργός της Δανίας, Μέτε Φρέντερικσεν
Ο βασικός ρόλος της μόνιμης παρουσίας της CIA στη Βενεζουέλα: Επαναλειτουργία της πρεσβείας τους στο Καράκας θέλουν οι ΗΠΑ
Σύμφωνα με το CNN, η CIA έχει συμβάλει στην ανατροπή του Μαδούρο και είναι έτοιμη να βοηθήσει ενεργά στη διαχείριση των σχέσεων της κυβέρνησης Τραμπ με τη νέα ηγεσία της Βενεζουέλας
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ δίνει συνέντευξη Τύπου μετά την αμερικανική στρατιωτική επίθεση στη Βενεζουέλα, στο Παλμ Μπιτς.