Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Στόρμι Ντάνιελς κάνει… «ρόμπα» τον Τραμπ στον Τζίμι Κίμελ – video

Η Στόρμι Ντάνιελς κάνει… «ρόμπα» τον Τραμπ στον Τζίμι Κίμελ – video

Ο εφιάλτης που ονομάζεται “Στόρμι Ντάνιελς” δεν θα τελειώσει τόσο εύκολα για τον Ντόναλντ Τραμπ. Η πορνοστάρ που υποστηρίζει ότι είχε δεσμό με τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ το 2006 «χτύπησε» ξανά.

Αυτή τη φορά, η Στόρμι Ντάνιελς εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ στο ABC. Η «κόντρα» της με τον Ντόναλντ Τραμπ, για το αν είχαν ή όχι δεσμό, για το αν εκείνος έδωσε εντολή να την πληρώσουν για να μη μιλήσει, σε πλήρη εξέλιξη. Και επειδή ένα ροζ σκάνδαλο πουλάει πάντα, η Ντάνιελς (κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ) απολαμβάνει τα… 15 λεπτά δημοσιότητας που της αναλογούν.

Εμφανίστηκε λοιπόν στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ. Και όταν ο παρουσιαστής της εμφάνισε έναν δίσκο με… πορτοκαλί ομοιώματα μανιταριών και την κάλεσε να του υποδείξει ποιο απ’ όλα μοιάζει με το σχήμα πέους του Τραμπ, εκείνη δεν δίστασε να δώσει την απάντησή της.

Στόρμι Ντάνιελς – Φωτογραφία Reuters

Αφορμή ήταν μια ατάκα που υπάρχει στο βιβλίο με τίτλο Full Disclosure που έγραψε η Στόρμι Ντάνιελς και στο οποίο κάνει αναφορά στη βραδιά που έκανε σεξ με τον Ντόναλντ Τραμπ. Αναφέρει η πρωταγωνίστρια των ερωτικών ταινιών στο βιβλίο της: «Ήμουν ξαπλωμένη εκεί, ενοχλημένη που με γαμ@@@@ ένας τύπος με τρίχες εφηβαίου σαν του Γέτι και πέος σαν τον χαρακτήρα σε σχήμα μανιταριού από το Mario Kart».

Ο χαρακτήρας στον οποίο κάνει αναφορά η Ντάνιελς είναι ο Toad από το γνωστό παιχνίδι της Nintendo, που έχει κεφάλι σε σχήμα μανιταριού.

Όταν λοιπόν βρέθηκε καλεσμένη στο στούντιο της εκπομπής Jimmy Kimmel Live και ο παρουσιαστής της εμφάνισε ένα δίσκο με πορτοκαλί μανιτάρια ζητώντας της να του υποδείξει ποιο απ’ όλα έμοιαζε με το σχήμα πέους του Ντόναλντ Τραμπ, η Στόρμι Ντάνιελς δεν δίστασε λεπτό.

«Μπορείς να τον κρατήσεις (σ.σ. το δίσκο) πιο ψηλά ώστε να μου έρθει στη σωστή γωνία;» ζήτησε από τον παρουσιαστή. Και εκείνος δεν της χάλασε το χατίρι. Η Στόρμι Ντάνιελς έκανε στη συνέχεια την επιλογή της: το μικρότερο μανιτάρι απ’ όλα… Είναι η πιο ακριβής περιγραφή, είπε.

Φωτογραφία Reuters

Όταν ο Κίμελ της είπε πως «έκανε έρωτα» με τον Τραμπ, η απάντησή της ήταν: «Χυδαίο! Τι σου συμβαίνει; Ήμουν ξαπλωμένη εκεί και προσευχόμουν να πεθάνω». Όταν δε ρωτήθηκε γιατί δέχτηκε να κάνει σεξ σε κάποιον που σιχαινόταν, απάντησε: «Ακόμα δεν ξέρω»…

Δείτε το απόσπασμα με τα… μανιτάρια μετά το 8:56

Με πληροφορίες από businessinsider.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις