Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Η συμβουλή του Γουίλιαμ στον Χάρι που δεν άκουσε ποτέ

Η συμβουλή του Γουίλιαμ στον Χάρι που δεν άκουσε ποτέ

Πριν από μερικά χρόνια η Βρετανία και ο κόσμος όλος έβλεπαν την υπέροχη σχέση που είχαν ο Γουίλιαμ, ο Χάρι και η Κέιτ. Τρία νέα παιδιά με βασιλικό αίμα, πρόσχαρα και χαμογελαστά και με ζωές βγαλμένες από παραμύθια. Κι ύστερα ήρθε η Μέγκαν.

Οι δυο Βρετανοί πρίγκιπες δεν είναι οι πρώτοι και ούτε θα είναι οι τελευταίοι που στενή τους σχέση ραγίζει γιατί πολύ απλά δεν τα πάνε καλά οι γυναίκες τους.

Η είσοδος της Μέγκαν στην ζωή του Χάρι άλλαξε τα πάντα. Ήταν όμως δικό της το λάθος ή απλά δεν την είχε προειδοποιήσει ο Χάρι για όλα όσα την περίμεναν με το που θα έμπαινε στο Παλάτι.

Αν γυρίσει κανείς τον χρόνο πίσω σε μια κοινή εμφάνιση των τεσσάρων η Μέγκαν δεν έκρυψε τις θέσεις της για την κλιματική αλλαγή και τα ανθρώπινα δικαιώματα και στην κυριολεξία τράβηξε όλους τους προβολείς επάνω της. Δίπλα της ο πανευτυχής Χάρι και πίσω της η Κέιτ Μίντλετον η οποία φαινόταν βαρετή. Αλλά η δόλια απλά ακολουθούσε το βασιλικό πρωτόκολλο.

Η ειρωνεία σε όλα αυτά είναι ότι ο Χάρι ζήλευε τον αδερφό του που είχε την καλή τύχη να παντρευτεί ένα τόσο υπέροχο πλάσμα όπως η Κέιτ Μίντλετον.

Και όταν γνώρισε την Μέγκαν όλος ο κόσμος έστρεψε τα μάτια του και γοητεύτηκε από αυτό το υπέροχο και λαμπερό ζευγάρι.

Από την πρώτη στιγμή όμως υπήρχε μια ένσταση από τον Γουίλιαμ. Δεν μπορούσε να καταλάβει την βιασύνη του αδερφού του να επισημοποιήσει την σχέση του με την αμερικανίδα ηθοποιό. Κι αυτό γιατί πριν το κάνει ο ίδιος με την Κέιτ είχαν περάσει 8 χρόνια μαζί. Ο Χάρι λίγους μήνες μόνο. Ο Γουίλιαμ ήταν πάντα πιο συνετός από τον μικρό του αδερφό. Και ακολούθησε πιστά την συμβουλή της μητέρας του να παντρευτεί μια γυναίκα αφού την γνωρίσει καλά. Γιατί, όπως του είχε πει όταν παντρεύτηκε τον πατέρα του, γνωρίζονταν ελάχιστα.

Τα σύννεφα πύκνωναν στις σχέσεις των δυο ζευγαριών και η πρώτη μεγάλη ένταση ανάμεσα στις δυο γυναίκες ήρθε όταν υπήρξε διαφωνία για το φορεματάκι που θα φορούσε η μικρή Σαρλότ στον γάμο του θείου της ως παρανυφάκι. Τότε, η Κέιτ θύμωσε τόσο πολύ που έβαλε τα κλάματα.

Και η ένταση κορυφώθηκε όταν η Μέγκαν επέμενε να φορέσει μια τιάρα στον γάμο της που είχε φορέσει η Νταϊάνα με την Βασίλισσα να λέει κατηγορηματικά όχι. Η Μέγκαν έκανε πίσω αλλά τότε ήταν που ξέσπασε ο Χάρι στο προσωπικό του Παλατιού λέγοντας: «Αυτό που θέλει η Μέγκαν, αυτό και θα γίνεται».

Και ύστερα όλη αυτή η μυστικότητα με την εγκυμοσύνη της Μέγκαν. Πως και που θα γεννούσε αλλά και ποιος θα βάφτιζε τον μικρό Άρτσι κάτι που δεν είχε ξαναγίνει από βασιλικό ζευγάρι.

Click4More Μέγκαν Μαρκλ: Έφυγε στον Καναδά κι άφησε τον πρίγκιπα Χάρι πίσω!

Γιατί, αν συγκρίνει κανείς τι είχε συμβεί στις εγκυμοσύνες της Κέιτ όλα αυτά δεν είχαν καμία σχέση. Ο λαός ενημερωνόταν σε κάθε στάδιο και μετά από την γέννηση το ζευγάρι παρουσίαζε το μωρό τους στον Βρετανικό λαό.

Και έπειτα η σημειολογία. Στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Βασίλισσας δεν υπήρχαν φωτογραφίες της οικογένειας του Χάρι στο γραφείο της. Την Πρωτοχρονιά το Μπάκινγχαμ  παρουσίασε πορτραίτο που έδειχνε την Βασίλισσα με τους τρεις διαδόχους της. Τον Κάρολο, τον Γουίλιαμ και τον Τζορτζ. Κάποιοι το θεώρησαν μήνυμα στο νεαρό ζευγάρι.

Ο Γουίλιαμ είναι πολύ χάλια ψυχολογικά με όλες αυτές τις εξελίξεις. Άλλωστε μετά τον χαμό της μητέρας τους ο Χάρι ήταν ο μοναδικός του σύμμαχος. Ήταν εκείνος που μαλάκωνε τον μεγάλο του αδερφό όταν τον έπιανε το περίφημο πείσμα του και η επική γκρίνια του.

Και ίσως αυτές τις ημέρες να σκέφτεται αυτό που του είχε πει ο αδερφός του όταν πήγαιναν οι τρεις τους μια βόλτα με την μητέρα τους με το αυτοκίνητο. Ήταν 10 ο Γουίλιαμ και 8 ο Χάρι και ο Γουίλιαμ γκρίνιαζε και τότε ο Χάρι γύρισε και του είπε: «Είναι όλα μια χαρά για σένα Γουίλιαμ. Εσύ θα γίνεις Βασιλιάς. Αλλά κι εγώ θα μπορώ να κάνω ό,τι θέλω».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις