Κόσμος

Η Συρία αναχαίτισε τέσσερις πυραύλους Κρουζ προερχόμενους από το Ισραήλ

Τεταμένη εξακολουθεί να είναι η κατάσταση μεταξύ Συρίας και Ισραήλ με το τελευταίο να εκτοξεύει πυραύλους Κρουζ, οι οποίοι αναχαιτίστηκαν.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η αντιαεροπορική άμυνα της Συρίας αναχαίτισε πυραύλους προερχόμενους από το Ισραήλ, οι οποίοι στοχοθέτησαν θέσεις εντός του συριακού εδάφους, μετέδωσαν τα συριακά κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Τέσσερις πύραυλοι κρουζ πιστεύεται ότι εκτοξεύτηκαν προς τη Συρία, σύμφωνα με μια πηγή των συμμαχικών δυνάμεων που στηρίζουν το καθεστώς του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.

Το Ισραήλ έχει εκτοξεύσει εκατοντάδες πυραύλους προς τη Συρία τα τελευταία χρόνια, με στόχο τις θέσεις των ιρανικών δυνάμεων αλλά και αποθήκες με εφόδια που στέλνει η φιλοϊρανική Χεζμπολάχ για τις δυνάμεις του Άσαντ.

https://twitter.com/AgentApplebutt2/status/1208870369173499904

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι «3 σωματοφύλακες» που πήρε ο Τραμπ κατά την φυγάδευση από την Τουρκία και οι 2 υπουργοί που άφησε στο Air Force One
Μάρκο Ρούμπιο και Σκοτ Μπέσεντ παρέμειναν στο προεδρικό αεροσκάφος ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ βρίσκονταν στο φορτηγό τροφοδοσίας ψάχνοντας δρομολόγιο διαφυγής
Ντόναλντ Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ ελπίζει στην οικονομική ασφυξία του Ιράν: «Είναι χρεοκοπημένοι, μισο-διαπραγματεύομαστε μαζί τους»
Έχει διαβεβαιώσει πως ο πληθωρισμός στο Ιράν ξεπερνά το 300%, κάτι που επανέλαβε χθες μέσω Truth Social, υποστηρίζοντας ακόμη ότι «οι εναπομείναντες στρατιώτες τους είναι απλήρωτοι»
Ντόναλντ Τραμπ