Κόσμος

Η Συρία αναχαίτισε τέσσερις πυραύλους Κρουζ προερχόμενους από το Ισραήλ

Τεταμένη εξακολουθεί να είναι η κατάσταση μεταξύ Συρίας και Ισραήλ με το τελευταίο να εκτοξεύει πυραύλους Κρουζ, οι οποίοι αναχαιτίστηκαν.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η αντιαεροπορική άμυνα της Συρίας αναχαίτισε πυραύλους προερχόμενους από το Ισραήλ, οι οποίοι στοχοθέτησαν θέσεις εντός του συριακού εδάφους, μετέδωσαν τα συριακά κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Τέσσερις πύραυλοι κρουζ πιστεύεται ότι εκτοξεύτηκαν προς τη Συρία, σύμφωνα με μια πηγή των συμμαχικών δυνάμεων που στηρίζουν το καθεστώς του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.

Το Ισραήλ έχει εκτοξεύσει εκατοντάδες πυραύλους προς τη Συρία τα τελευταία χρόνια, με στόχο τις θέσεις των ιρανικών δυνάμεων αλλά και αποθήκες με εφόδια που στέλνει η φιλοϊρανική Χεζμπολάχ για τις δυνάμεις του Άσαντ.

https://twitter.com/AgentApplebutt2/status/1208870369173499904

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κατς κατά Ερντογάν: Σέρνει την Τουρκία σε επικίνδυνες περιπέτειες στη Συρία – Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να απειλήσει την ασφάλειά μας
«Είναι προτιμότερο ο Ερντογάν να συνεχίσει να εκφωνεί κενές, παραληρητικές ομιλίες κατά του Ισραήλ στο τουρκικό κοινοβούλιο, παρά να δοκιμάζει την αποφασιστικότητα του Ισραήλ να υπερασπιστεί τον εαυτό του»
Ο Ίσραελ Κατς
Ο Ντόναλντ Τραμπ απειλεί το Ιράν με την «πιο συντριπτική επιχείρηση οικονομικού πολέμου» – Στο στόχαστρο οι χώρες που στηρίζουν την Τεχεράνη
«Αυτή θα είναι μια «Οικονομική D-Day», και χρειαζόμαστε όλους τους Συμμάχους μας να σταθούν στο πλευρό μας για να απομονώσουμε και να νικήσουμε την απειλή του Ιράν», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος
τραμπ 7