Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Η τελευταία φωτογραφία της Lily – Βιάστηκε και δολοφονήθηκε από τη μητριά

Η τελευταία φωτογραφία της Lily – Βιάστηκε και δολοφονήθηκε από τη μητριά

Λύγισε το διαδίκτυο με την ανάρτηση αυτή της μάνας που έχασε το μικρό της κοριτσάκι, όταν το αποχωρίστηκε για λίγες μόνο ώρες, και με τίποτα δεν περίμενε αυτή την απάνθρωπη κατάληξη. Η μικρή Lily Furneaux-Wolfenberger, μόλις δύο χρονών, ήταν στο σπίτι με τη μαμά της, απολαμβάνοντας τα ζαχαρωτά που τόσο αγαπούσε, κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Όπως η ίδια αναφέρει, σε ανάρτηση σε προσωπικό της λογαριασμό στο internet, ”αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία του μωρού μου, πέντε χρόνια πριν, όταν και την έχασα, το βράδυ που την πήγα στο μπαμπά της και η μητριά της τη δολοφόνησε”. ”Μετά από επανειλημμένες προσπάθειες να την εκμεταλλευτεί σεξουαλικά, τελικά το μωρό μου πέθανε από τα χτυπήματα στο πάτωμα που δέχθηκε από τη γυναίκα”.

Όλα ξεκίνησαν όταν έπρεπε να την πάει στο πατέρα της, τον 29χρονο Jeff Wolfenbarger, 29, να περάσει χρόνο μαζί του και την τότε σύντροφό του, την 28χρονη Renee. Η μητέρα Lauren Furneaux, αφού την άφησε στο σπίτι του πρώην συντρόφου της, επισκέφτηκε ένα μαγαζί με παιχνίδια, μιας και γνώριζε πως στη μικρούλα της άρεσαν πολύ οι εκπλήξεις. Δεν είχε περάσει πολλή ώρα, όταν δέχθηκε κλήση από τον Wolfenberger που της είπε να πάει να τον βρει στο νοσοκομείο μιας και η Λίλυ ”είχε πέσει στο ντους και χτύπησε”. Κατάλαβε αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά με τίποτα δεν μπορούσε να σκεφτεί το τραγικό συμβάν.

”Φτάνω στο νοσοκομείο και βλέπω τον πατέρα της. Τον ρώτησα εάν είναι εντάξει. Μου είπε όχι. Τον ρώτησα εάν είναι ζωντανή και μου είπε πάλι όχι”. Τότε, έχασε τον κόσμο κάτω από τα πόδια της. Το αγγελούδι της, κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τη μητριά και μετά χτυπήθηκε στο κεφάλι με μανία. ”Εκείνο το βράδυ γύρισα στο σπίτι μου. Πως θα μπορούσα να συνεχίσω σε ένα σπίτι που ζωή έδινε μόνο η μικρή Lily; Όλες οι ελπίδες και τα όνειρα πέθαναν, όταν έφυγε και η μικρή μου”.

”Έχουν περάσει πέντε χρόνια αφότου έχασα το μωρό μου. Κάθε χρόνο, τέτοια μέρα, δε θέλω να φεύγουν οι γονείς μου μακριά, γιατί φοβάμαι πως κάτι κακό θα συμβεί. Κάθε χρόνο που ξημερώνει η 20η Νοεμβρίου, δεν μπορώ να μη φέρνω στο μυαλό μου το τραγικό αυτό συμβάν”. ”Μου λείπεις Lily μέχρι το άπειρο και για πάντα θα υπάρχεις”. Η King Lee, κατηγορήθηκε για το βιασμό και τη δολοφονία της Lily, το Φεβρουάριο του 2012 με ισόβια ποινή.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε