Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Η τελευταία μελαγχολική βόλτα της Μισέλ Ομπάμα στο Λευκό Οίκο [vid, pics]

Η τελευταία μελαγχολική βόλτα της Μισέλ Ομπάμα στο Λευκό Οίκο [vid, pics]

Μια φωτογραφία αγκαλιά με τον Μπαράκ Ομπάμα, ένα μήνυμα και ένα video 30 δευτερολέπτων, όπου με μελαγχολικό βλέμμα και παρέα τους Σάννυ και Μπο (τα σκυλάκια της οικογένειας) η Μισέλ Ομπάμα αποχαιρετά τον Λευκό Οίκο και τους Αμερικανούς πολίτες.

Στο βλέμμα της αποτυπώνεται η λύπη για τον αποχωρισμό. Οκτώ χρόνια πέρασε στον Λευκό Οίκο. Και αφού κάνει την τελευταία βόλτα πριν παραδώσει τη θέση της Πρώτης Κυρίας στη Μελάνια Τραμπ (μάλλον, στην Ιβάνκα Τραμπ, γιατί εκείνη θα είναι επί της ουσίας η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ τα επόμενα τουλάχιστον τέσσερα χρόνια), καταλήγει στο μπαλκόνι Τρούμπαν, αγκαλιάζει τον Μπαράκ Ομπάμα να βγάζουν μια από τις τελευταίες τους φωτογραφίες στο Λευκό Οίκο. Πάντα αγκαλιά…

«Το να είμαι η Πρώτη Κυρία ήταν η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου. Από τα βάθη της καρδιάς μου, σας ευχαριστώ», ήταν το τρυφερό μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία του ζεύγους Ομπάμα.

Η Μισέλ Ομπάμα είχε ακόμη ένα. Ποζάροντας χαμογελαστή μαζί με τους Μπο και Σάννυ, ευχαρίστησε όσους της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της. «Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και το σπουδαιότερο δώρο απ’ όλα: την ευκαιρία να σας υπηρετήσω ως η Πρώτη Κυρία της χώρας».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε