Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Η θρυλική Τζόνι Μίτσελ θα κάνει μια εμφάνιση «έκπληξη» μετά από 23 χρόνια

Η θρυλική Τζόνι Μίτσελ θα κάνει μια εμφάνιση «έκπληξη» μετά από 23 χρόνια

Τον ερχόμενο Ιούνιο η Τζόνι Μίτσελ (Joni Mitchell) θα κάνει μια εμφάνιση-έκπληξη και μετά από 23 χρόνια θα ανέβει στη σκηνή του αμφιθεάτρου Γκορτζ στη Ουάσινγκτον. Η δημοφιλής Καναδή τραγουδίστρια-τραγουδοποιός της φολκ, ποπ, ροκ και τζαζ μουσικής θα τραγουδήσει σε μία από τις συναυλίες της διοργάνωσης «Echoes through the Canyon». 

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την Τζόνι Μίτσελ, σύμφωνα με την Daily Mail, στις 10 Ιουνίου του 2023. Μετά από 23 χρόνια, η δημοφιλής Καναδή τραγουδίστρια αναμένεται να τραγουδήσει στο αμφιθέατρο Γκορτζ στη Ουάσινγκτον, λαμβάνοντας μέρος σε συναυλία της διοργάνωσης «Echoes through the Canyon». 

Στην διοργάνωση λαμβάνει μέρος και η φίλη της Μπράντι Καρλίλ (Brandi Carlile), η οποία ανακοίνωσε στην εκπομπή «The Daily Show» την συμμετοχή της Τζόνι Μίτσελ. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι συμβαίνει, αλλά είναι αλήθεια», δήλωσε η τραγουδίστρια Μπράντι Καρλίλ (Brandi Carlile). 

«Κανένας δε μπόρεσε να αγοράσει εισιτήριο για να δει τη Τζόνι Μίτσελ να παίζει μουσική, τα τελευταία 20 χρόνια. Οπότε αυτό είναι τεράστιο… και θα τα πάει περίφημα», τόνισε η μουσικός και αποκάλυψε ότι η Μίτσελ τής τηλεφώνησε στον απόηχο της εμφάνισής της στο Newport Folk Festival το φετινό καλοκαίρι και της είπε: «Θέλω να κάνω άλλη μία εμφάνιση».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις