Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Η “τρολιά” της χρονιάς! Εκσπερμάτιζε καθημερινά στον καφέ της αφεντικίνας του!

Φωτογραφία από: cornwalllive.com
Φωτογραφία από: cornwalllive.com

Ένας άνδρας συνελήφθη στο στο χώρο εργασίας του στο Νιούαρκ, του Νιου Τζέρσι, όταν ανακαλύφθηκε πως εκσπερμάτιζε κάθε πρωί στον καφέ του αφεντικού του. Αυτό αναφέρει ένα site με την είδηση να γίνεται viral, όμως για όλους τους… λάθος λόγους.

Ο 38χρονος Lewis Williams πέρασε τα τέσσερα τελευταία χρόνια ως προσωπικός βοηθός της Linda Moore, εκτελεστικής προέδρου της κατασκευαστικής εταιρείας DANCO.

Σύμφωνα με το worldnewsdailyreport.com, μεταξύ των καθηκόντων του ως προσωπικός της βοηθός, ήταν να σηκώνει τα τηλέφωνα, να κρατάει τα μηνύματά της και να καθορίζει το πρόγραμμά της. Ένα ακόμη ήταν να της πηγαίνει κάθε πρωί τον καφέ της όταν έφτανε στη δουλειά.

Και κάπου εδώ ξεκινά η εξωφρενική και κατάφορα… αηδιαστική ιστορία, αφού μετά από μία διαμάχη με την Linda Moore παραδέχθηκε μπροστά σε περισσότερους από 10 συναδέλφους του πως εκσπερμάτισε μέσα στον καφέ της “εκατοντάδες φορές”!

Φωτό από worldnewsdailyreport.com

Σύμφωνα με τον Brian Little, έναν εκπαιδευόμενο που ήταν μπροστά στο περιστατικό, ο 38χρονος δεν έδειξε ούτε… ίχνος μεταμέλειας την στιγμή που ομολογούσε τα… πεπραγμένα του.

“Έμοιαζε σχεδόν υπερήφανος όταν της έλεγε: Έτρωγα τα σκ@τ@ σου για τέσσερα χρόνια, αλλά όλον αυτό τον καιρό, έπινες το σπέρμα μου! Τότε χαμογέλασε και εξήγησε τα πάντα“, λέει ο εν λόγω άνδρας.

Ο οργισμένος υπάλληλος εξήγησε ότι έβαζε στον καφέ της Linda Moore “εξτρά κρέμα” (!) πέντε φορές την εβδομάδα για πολλά χρόνια, ενώ μετά την ομολογία του οι συνάδελφοί του κάλεσαν την αστυνομία με τον 38χρονο να συλλαμβάνεται στο σημείο.

Στο σημείο αυτό το δημοσίευμα αναφέρει πως εναντίον του άνδρα απαγγέλθηκαν συνολικά 910 ποινικές κατηγορίες (!), συμπεριλαμβανομένων 860 για σεξουαλική επίθεση και τελικά κρίθηκε ένοχος για όλες τις κατηγορίες, αντιμετωπίζοντας ποινή φυλάκισης που ίσως φτάσει τα 1.070 χρόνια!

Ο ορισμός του fake news!

Η είδηση, πάντως, ελέγχεται για την εγκυρότητά της και δεν περνάει… το τεστ ούτε για πλάκα! Το συγκεκριμένο site που μεταδίδει την είδηση φαίνεται πως ειδικεύεται στην καταγραφή ειδήσεων που συνέβησαν μόνο στο… κεφάλι των συντακτών του κι ένα γρήγορο πέρασμα από την κεντρική του σελίδα αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Μερικοί από τους τίλους ειδήσεων που έχει στην αρχική του σελίδα είναι οι εξής:

     —> “Νταντά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο επειδή έβαλε ένα μωρό στον κόλπο της”!
     —> “Θανατοποινίτης τρώει μια ολόκληρη Βίβλο ως το τελευταίο του γεύμα”!
     —> “Γυναίκα συνελήφθη γιατί εκπαίδευε σκίουρους να επιτεθούν στον πρώην σύζυγό της”!
     —> “Κυκλώνας μεταφέρει σπίτι 130 μίλια μακριά, η οικογένεια μέσα δεν κινδύνευσε”
     —> “Τεστ DNA αποδεικνύει πως συνταξιούχος ταχυδρόμος έχει περισσότερα από 1.300 εξώγαμα παιδιά”!

Δείτε τις φωτογραφίες

Σημειώνεται ακόμη πως η φωτογραφία που χρησιμοποιεί το παραπάνω site ως του δράστη, εντοπίζεται και σε δημοσίευμα της telegraph.co.uk, αλλά και σε δημοσίευμα του cornwalllive.com.

Ο εικονιζόμενος ονομάζεται (στην πραγματικότητα) Clifford Morgan, είναι 29 ετών κι έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για σεξουαλικά αδικήματα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε