Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

«Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε κουραστεί με τα παράπονα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ»

«Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε κουραστεί με τα παράπονα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ»

Το πώς ξεκίνησε η κόντρα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με το παλάτι αποκαλύπτει ένα νέο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει στις 13 Απριλίου. Ο τίτλος του είναι «Our King: Charles III: The Man and the Monarch Revealed».

Στο βιβλίο για τον βασιλιά Κάρολο, ο συγγραφέας Ρόμπερτ Τζόμπσον υποστηρίζει, όπως τουλάχιστον αναφέρουν Daily Mail και Mirror, ότι η βασίλισσα Ελισάβετ είχε κουραστεί με τα συνεχή παράπονα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, ενώ υπάρχει αναφορά και στην οικογενειακή συνάντηση στο Σάντριγχαμ, αφού το ζευγάρι ανακοίνωσε το Megexit.

Στο βιβλίο γίνεται λόγος για πόλεμο που κάνουν ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ στα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας και αναφέρεται το πώς ξεκίνησε και τις συνεχιζόμενες συνέπειες.

Μεταξύ άλλων αποκαλύψεων, ο Τζόμπσον υποστηρίζει ότι ο τότε πρίγκιπας Κάρολος απογοητεύτηκε όταν ο Χάρι εξέδωσε δήλωση επιβεβαιώνοντας τη σχέση του με τη Μέγκαν Μαρκλ στο πλαίσιο περιοδείας του στον Κόλπο, το 2016. Έκανε μάλιστα αναφορά σε «κακούς τρόπους» του Χάρι με τους οποίους έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Τζόμπσον γράφει επίσης ότι η βασίλισσα Ελισάβετ «είχε κουραστεί» από τα συνεχή παράπονα του Χάρι και της Μέγκαν και περιέγραψε τη συμπεριφορά τους ως «αρκετά τρελή». Ένιωθε επίσης ότι ο Χάρι είχε «αναλωθεί τόσο πολύ» με τη σύζυγό του που «θόλωσε την κρίση του».

Επιπλέον, ο συγγραφέας ισχυρίζεται ότι το σημείο καμπής ήταν η συνέντευξη-βόμβα των Σάσεξ στην Όπρα Γουίνφρεϊ τον Μάρτιο του 2021, η οποία οδήγησε τον Κάρολο και τον Γουίλιαμ να πιστέψουν ότι ο Χάρι ήταν απρόβλεπτος και δεν μπορούσε πλέον να αντιμετωπίζεται ως αξιόπιστο μέλος της οικογένειας.

Μια άλλη αποκάλυψη στο βιβλίο του Τζόμπσον, αναφέρει η Mirror, αφορά τη λεγόμενη «Σύνοδο του Σάντρινγχαμ» τον Ιανουάριο του 2020, οικογενειακή συνάντηση, στην οποία προήδρευσε η βασίλισσα Ελισάβετ για να καταγράψει τους όρους της αποχώρησης του Χάρι και της Μέγκαν μετά την ανακοίνωσή τους ότι παραιτούνται από τους ρόλους τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Παράλληλα, γίνεται αναφορά στην κοινή εμφάνιση του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ δυο μέρες μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο συγγραφέας επιβεβαιώνει αυτό που… όλοι ήξεραν, ότι η ενότητα που έδειξαν οι άλλοτε Fab Four, ήταν επίπλαστη! Και ιδιαίτερα δύσκολη για τη νέα πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον.

Ο Ρόμπερτ Τζόμπσον γράφει ότι «πηγές κοντά στη βασιλική οικογένεια» του είπαν ότι «η επίδειξη ενότητας ήταν μια “ψευδαίσθηση”».

Η Κέιτ Μίντλετον παραδέχτηκε αργότερα σε μέλος της βασιλικής οικογένειας, σύμφωνα πάντα με τον συγγραφέα, ότι «ήταν αρνητικά τα αισθήματα μεταξύ των δύο ζευγαριών και ότι η κοινή βόλτα ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έπρεπε να κάνει ποτέ».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις