Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η βασίλισσα Ελισάβετ γίνεται για πρώτη φορά εξώφυλλο στην Vogue

Βασίλισσα Ελισάβετ Μετάλλαξη Όμικρον

Στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue για πρώτη φορά πρόκειται να εμφανιστεί η βασίλισσα Ελισάβετ, με αφορμή τον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της. Το εν λόγω τεύχος θα αποτίει ειδικό φόρο τιμής στην Αυτή Μεγαλειότητα για τα 70 χρόνια παραμονής της στον βρετανικό θρόνο. 

Το εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου του διάσημο περιοδικού μόδας απεικονίζει την βασίλισσα Ελισάβετ σε μια φωτογραφία του 1957. Πρόκειται για φωτογραφίες μεγάλης ιστορικής σημασίας, με την βρετανική Vogue να προσφέρει τον δικό της «πλατινένιο» χαιρετισμό με δύο εξώφυλλα.

Μία από τις φωτογραφίες μάλιστα τραβήχτηκε από τον Antony Armstrong-Jones, επίσης γνωστό ως Λόρδο Snowdon, σύζυγο της πριγκίπισσας Μάργκαρετ. Σε αυτή, η βασίλισσα να φορά το στέμμα του Γεώργιου του Δ’.

Δείτε το εξώφυλλο της Vogue με την βασίλισσα Ελισάβετ:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British Vogue (@britishvogue)

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά το διάσημο περιοδικό παρουσιάζει τη βασιλική οικογένεια. Το 2016, η δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον ήταν στο εξώφυλλο της Vogue, πρωτοστατώντας σε ένα τεύχος για τον εορτασμό της εκατονταετηρίδας του περιοδικού. Και το 2019, η Μέγκαν Μαρκλ επιμελήθηκε ένα τεύχος ως προσκεκλημένη.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις