Κόσμος

Η βασίλισσα Ελισάβετ γίνεται για πρώτη φορά εξώφυλλο στην Vogue

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue για πρώτη φορά πρόκειται να εμφανιστεί η βασίλισσα Ελισάβετ, με αφορμή τον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της. Το εν λόγω τεύχος θα αποτίει ειδικό φόρο τιμής στην Αυτή Μεγαλειότητα για τα 70 χρόνια παραμονής της στον βρετανικό θρόνο. 

Το εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου του διάσημο περιοδικού μόδας απεικονίζει την βασίλισσα Ελισάβετ σε μια φωτογραφία του 1957. Πρόκειται για φωτογραφίες μεγάλης ιστορικής σημασίας, με την βρετανική Vogue να προσφέρει τον δικό της «πλατινένιο» χαιρετισμό με δύο εξώφυλλα.

Μία από τις φωτογραφίες μάλιστα τραβήχτηκε από τον Antony Armstrong-Jones, επίσης γνωστό ως Λόρδο Snowdon, σύζυγο της πριγκίπισσας Μάργκαρετ. Σε αυτή, η βασίλισσα να φορά το στέμμα του Γεώργιου του Δ’.

Δείτε το εξώφυλλο της Vogue με την βασίλισσα Ελισάβετ:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British Vogue (@britishvogue)

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά το διάσημο περιοδικό παρουσιάζει τη βασιλική οικογένεια. Το 2016, η δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον ήταν στο εξώφυλλο της Vogue, πρωτοστατώντας σε ένα τεύχος για τον εορτασμό της εκατονταετηρίδας του περιοδικού. Και το 2019, η Μέγκαν Μαρκλ επιμελήθηκε ένα τεύχος ως προσκεκλημένη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αχτίδες φωτός για ειρήνη στην Ουκρανία: Ζελένσκι και Πούτιν έτοιμοι για συνάντηση, 4 χρόνια μετά την έναρξη του πολέμου – Ενθουσιασμένος ο Τραμπ
Ο Ζελένσκι καλεί τον Πούτιν σε συνάντηση ζητώντας «κατάπαυση του πυρός» - Έτοιμος για «συμβιβασμούς» δηλώνει ο Ρώσος πρόεδρος καλώντας το Κίεβο να κάνει το ίδιο
AP Photo
Ο Ζελένσκι καλεί τον Πούτιν σε συνάντηση ζητώντας «κατάπαυση του πυρός» – «Φτάνουν οι μάχες, η επιλογή είναι τώρα δική σας»
«Η Ουκρανία είναι έτοιμη για κατάπαυση του πυρός κατά τη διάρκεια των συνομιλιών» - Έτοιμος για «συμβιβασμούς» είχε δηλώσει νωρίτερα, ο Πούτιν
Πούτιν - Ζελένσκι