Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η Βασίλισσα Ελισάβετ όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Η Βασίλισσα Ελισάβετ όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Η Βασίλισσα Ελισάβετ με κάθε της κίνηση μπορεί να προκαλέσει αίσθηση. Η τελευταία μεγάλη μονάρχης προσέχει πάντα τις κινήσεις της και λατρεύει το πρωτόκολλο όσο κανείς άλλος.

Όμως, μια φωτογραφία που δόθηκε στην δημοσιότητα από το περιοδικό Hello! για να προμοτάρει το βιβλίο της στυλίστριας και μοδίστρας της Βασίλισσας Άντζελα Κέλι έχει προκαλέσει χαλασμό. Η φωτογραφία η οποία παραμένει άγνωστο πότε τραβήχτηκε δείχνει την 93χρονη Ελισάβετ να στέκεται χαμογελαστή με τα χέρια στις τσέπες του φορέματός της σαν μοντέλο σε πασαρέλα.

Κάντε κλικ και δείτε την φωτογραφία που έχει τρελάνει τους Βρετανούς!

Στο βιβλίο η γυναίκα που έχει ζήσει από κοντά την Βασίλισσα περιγράφει το παρασκήνιο πίσω από τα γυρίσματα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και την Τελετή Έναρξης στην οποία η Ελισάβετ πρωταγωνίστησε δίπλα στον Τζέιμς Μποντ αλλά και για το περιστατικό με την Μισέλ Ομπάμα και την τρυφερή κίνηση την οποία έκανε προς την Βασίλισσα την οποία καταδίκασαν πολλοί ως παραβίαση του πρωτοκόλλου. Η ίδια λέει ότι δεν υπήρξε καμία δυσαρέσκεια από την Βασίλισσα, το αντίθετο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις