Κόσμος

Η Χεζμπολάχ έριξε για πρώτη φορά βαλλιστικό πύραυλο Noor κατά του Ισραήλ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κλιμακώνεται επικίνδυνα η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά την σημερινή επίθεση της Χεζμπολάχ με βαλλιστικό πύραυλο Noor κατά του Ισραήλ (30.09.2024).

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Χεζμπολάχ επιτίθεται με τέτοιου είδους βαλλιστικό πύραυλο κατά του Ισραήλ.

Στόχος της ήταν το κιμπούτς Κφαρ Γκιλαντί στο βόρειο τμήμα της χώρας και μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Οι ιρανικής κατασκευής βαλλιστικοί πύραυλοι Noor χρησιμοποιούνται κυρίως εναντίον πλοίων.

Η νέα επίθεση της σιιτικής οργάνωσης έρχεται λίγες ώρες μετά τις διαβεβαιώσεις του ισραηλινού στρατού πως η χερσαία εισβολή στον Λίβανο είναι προ των πυλών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Μήνυμα ισχύος» των ΗΠΑ στην Κούβα - Έστειλαν το αεροπλανοφόρο USS Nimitz στην Καραϊβική
Δεν είναι τυχαία η άφιξη του αεροπλανοφόρου στη νότια Καραϊβική, την ίδια ημέρα που το υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε κατηγορίες κατά του πρώην προέδρου της Κούβας, Ραούλ Κάστρο
Πλοίο
Σκάνδαλο στην JP Morgan: Στέλεχος κατηγορεί συνάδελφό του για σεξουαλική παρενόχληση – Στην αντεπίθεση η 37χρονη, «μου κατέστρεψε τη ζωή»
Η Λόρνα Χαϊντίνι κατηγορεί τον Τσιράγιου Ράνα ότι επινόησε τις κατηγορίες κατά τις οποίες τον έκανε «σκλάβο του σεξ» παρενοχλώντας, κακοποιώντας και ναρκώνοντάς τον
JP Morgan