Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Χίλαρι Κλίντον στον Ζακ Γαλιφιανάκη: “Μετανιώνω που το κάνω” [vid]

Η Χίλαρι Κλίντον στον Ζακ Γαλιφιανάκη: “Μετανιώνω που το κάνω” [vid]

Δεν θα μπορούσε να βρεθεί απέναντι από τον κωμικό ελληνικής καταγωγής Ζακ Γαλιφιανάκη και να μη γελάσει με τις ερωτήσεις του η υποψήφια των Δημοκρατικών που θα διεκδικήσει το προεδρικό αξίωμα στις επερχόμενες εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Η Χίλαρι Κλίντον βρέθηκε στην εκπομπή “Ανάμεσα σε δύο φτέρες” και σχεδόν αμέσως, όπως είπε αστειευόμενη, μετάνιωσε για αυτή τη συνέντευξη! Ήταν την ημέρα που οι γιατροί τη διέγνωσαν με πνευμονία, στις 9 Σεπτεμβρίου. Έτσι και ο Ζακ Γαλιφιανάκης προλόγισε την καλεσμένη του λέγοντας ότι “είχε πνευμονία”, με τη Χίλαρι Κλίντον να αποδεικνύει ότι διαθέτει χιούμορ.

“Όταν δεις πόσο καλά λειτουργεί για τον Ντόναλντ Τραμπ, πιστεύεις ότι θα έπρεπε να είσαι ή ίσως εγώ να είμαι περισσότερο ρατσιστής” ρώτησε τη Χίλαρι Κλίντον που απλά κούνησε το κεφάλι της και άρχισε να γελά. Δεν παρέλειψε βέβαια να της χτυπήσει ότι πήγε στον γάμου του με τη Μελάνια Τραμπ το 2005. “Όταν πήγες στον γάμο του Ντόναλντ Τραμπ, έγραψε τους όρκους του; Η Μισέλ Ομπάμα έγραψε τους όρκους της Μελάνια;” ρώτησε ο Ζακ Γαλιφιανάκης, αστειευόμενος για το ότι η Μελάνια Τραμπ αντέγραψε την ομιλία της Μισέλ Ομπάμα στο συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

 

Η συνέντευξη αποτέλεσε μέρος της προσπάθειας από το επιτελείο της Χίλαρι Κλίντον να δείξει μια πιο αστεία και ήπια πλευρά της. “Οι κριτικοί έχουν αμφισβητήσει μερικές από τις αποφάσεις σου πρόσφατα. Ελπίζω ότι μετά από αυτή την εμφάνιση θα ησυχάσουν”, της είπε αστειευόμενος ο Ζακ Γαλιφιανάκης, με τη Χίλαρι Κλίντον να του ανταποδίδει το καυστικό σχόλιο. “Νομίζω ότι αποδεικνύει ακριβώς ότι έχουν δίκιο, δεν νομίζεις;”.

Αστειευόμενος τη ρώτησε αν θα πρωτοστατήσει στον εμφύλιο πόλεμο σε περίπτωση που νικήσει ο Ντόναλντ Τραμπ, με τη Χίλαρι να του λέει πως δεν θα έπαιρνε ποτέ τα όπλα. “Α ναι, επειδή έλεγες ότι ήθελες να πάρεις τα όπλα όλων. Πολύ ωραίο”, της είπε, με τη Χίλαρι Κλίντον να αστειεύεται και να λέει πως μετανιώνει για αυτή τη συνέντευξη.

Πηγή: CNN

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε