Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Η υπεύθυνη του Αρχείου Έλβις Πρίσλεϊ απαντά σε ερωτήσεις θαυμαστών

Η υπεύθυνη του Αρχείου Έλβις Πρίσλεϊ απαντά σε ερωτήσεις θαυμαστών

Τα μέτρα για τον κορονοϊό έπληξαν  και την  Graceland, την έπαυλη του Έλβις Πρίσλεϊ στο Μέμφις που παραμένει κλειστή. 

Ωστόσο οι θαυμαστές του βασιλιά του rock ‘n’ roll μπορούν να πάρουν μέρος σε live stream Q&A, δηλαδή να υποβάλουν ερωτήσεις και να λάβουν απαντήσεις από την υπεύθυνη του Αρχείου Έλβις Πρίσλεϊ.

Το Live Q&A Ask Archives στο Instagram διοργανώνεται στις 16 Απριλίου.  «Πάρτε μέρος σε μία ξεχωριστή εκδήλωση στο Instagram με την Άντζι Μαρκέζε, αντιπρόεδρο των Αρχείων και Εκθέσεων της Graceland. Στις 16 Απριλίου θα απαντήσει σε ερωτήσεις θαυμαστών για την Graceland και τα Αρχεία Έλβις Πρίσλεϊ» αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Η Άντζι Μαρκέζε την περίοδο του αποκλεισμού προσφέρει ψυχαγωγία στους θαυμαστές, με μεταδόσεις από το εσωτερικό της έπαυλης. Η υπεύθυνη του Αρχείου του Έλβις έδειξε τo Jungle Room, τον χώρο στον οποίο ο βασιλιάς του rock ‘n’ roll περνούσε τον περισσότερο χρόνο του, το στούντιο, στο οποίο ηχογραφούσε και υποδεχόταν τους φίλους του.

Η Άντζι Μαρκέζε ξενάγησε επίσης διαδικτυακά τους θαυμαστές και στο δωμάτιο με την τηλεόραση και τη συλλογή δίσκων του Έλβις Πρίσλεϊ, εκεί όπου άκουγε τα άλμπουμ καλλιτεχνών, όπως η Ντόλι Πάρτον και ο Ντιν Μάρτιν, καθώς και στο γραφείο του πατέρα του τραγουδιστή, Βέρνορ Πρίσλεϊ.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις