Κόσμος

ΗΑΕ: Στροφή στον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό ηλικιωμένων και χρόνια πασχόντων

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) θα εμβολιάζουν προσωρινά κατά της COVID-19, τους κατοίκους και τους πολίτες τους, που είναι ηλικιωμένοι ή έχουν συγκεκριμένα προβλήματα υγείας, όπως μετέδωσαν σήμερα τα κρατικά ΜΜΕ.

Η προσωρινή αλλαγή πολιτικής έγινε, ακολουθώντας μία έξαρση στις μολύνσεις κατά τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ώστε “να διασφαλιστεί η ανοσία της κοινότητας και να αντιμετωπιστεί η ασθένεια” ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων WAM, επικαλούμενο το υπουργείο Υγείας.

Για τις επόμενες τέσσερις ως έξι εβδομάδες, οι αρχές θα προσπαθήσουν να εμβολιάσουν όσο περισσότερους ηλικιωμένους μπορούν, αλλά και ανθρώπους που πάσχουν από συγκεκριμένες ασθένειες.

click4more Ντουμπάι: Εστιατόρια προσφέρουν έκπτωση σε όσους έχουν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού

Μερικά ραντεβού εμβολιασμού θα κλείνονται και για άλλα τμήματα του πληθυσμού, σύμφωνα με την ίδια δημοσιογραφική αναφορά.

Η εξέλιξη αυτή καταγράφεται, καθώς ο αριθμός των ημερήσιων μολύνσεων τριπλασιάστηκε μέσα σε περίπου έξι εβδομάδες, για να φτάσει στον αριθμό ρεκόρ των 3,977 περιστατικών στις 3 Φεβρουαρίου στα ΗΑΕ, χωρίς να δημοσιοποιηθεί μία αριθμητική ανάλυση των κρουσμάτων για κάθε εμιράτο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν να χτυπήσουν αμερικανικά πανεπιστήμια στη Μέση Ανατολή – Νέες ιρανικές επιθέσεις στις χώρες του Κόλπου
Εκρήξεις κατά τη διάρκεια της νύχτας και σε Ιράν και Λίβανο - Πληθαίνουν οι πληροφορίες για το ότι οι ΗΠΑ ετοιμάζονται για χερσαία επιχείρηση
Καπνός
Η επιχείρηση «ΑΣΠΙΔΕΣ» προειδοποιεί για επιθέσεις σε πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα – Το Ιράν επιτρέπει την ελεύθερη διέλευση άλλων 20 πλοίων με σημαία Πακιστάν από τα Στενά του Ορμούζ
Μερτς και Στάρμερ στην αντεπίθεση μετά τα λεγόμενα του Ντόναλντ Τραμπ για την μη βοήθεια στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή από το ΝΑΤΟ - Συνεχείς αναχαιτίσεις πυραύλων σε Κουβέιτ και Σαουδική Αραβία
Λίβανος 8