Κόσμος

Ιαπωνία: Απειλεί ο τυφώνας Τάπαχ – Καθηλώθηκαν τα αεροπλάνα! video

Ο τυφώνας Τάπαχ απειλεί τη νοτιοδυτική Ιαπωνία, με αποτέλεσμα οι αρχές να προχωρήσουν στην ακύρωση εκατοντάδων πτήσεων. Τουλάχιστον 21 τραυματίες, μέχρι στιγμής.

Συνοδευόμενος από ριπές ανέμου που φθάνουν έως τα 162 χλμ/ώρα, ο τυφώνας Τάπαχ αναμένεται να φθάσει στο Ναγκασάκι τα ξημερώματα της Δευτέρας (23.9.2019), σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ιαπωνίας.

Ο τυφώνας θα διασχίσει τα στενά της Κορέας, που χωρίζουν την Ιαπωνία από την κορεατική χερσόνησο, προτού κατευθυνθεί προς τη βόρεια Ιαπωνία τη Δευτέρα, οπότε αναμένεται να εξασθενίσει, αναφέρουν οι Ιάπωνες μετεωρολόγοι.

Ο τυφώνας προκάλεσε την ακύρωση περισσότερων από 400 πτήσεων εσωτερικού, σύμφωνα με το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο NHK.

https://twitter.com/version3point1/status/1175775897812496385

“Να είστε προσεκτικοί εξαιτίας του κινδύνου θυελλωδών ανέμων, θαλασσοταραχής και κατολισθήσεων” αναφέρεται σε δελτίο τύπου της ιαπωνικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Πυρκαγιών και Φυσικών Καταστροφών.

Ο τυφώνας έχει ήδη προκαλέσει τον ελαφρύ τραυματισμό 21 ανθρώπων κυρίως στην επαρχία Οκινάουα (νότια).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS