Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ιαπωνία: Φρικτές αποκαλύψεις για τον δολοφόνο του twitter

Ιαπωνία: Φρικτές αποκαλύψεις για τον δολοφόνο του twitter
REUTERS

Ομολόγησε τελικά την δολοφονία και τον διαμελισμό 9 ανθρώπων. Η Ιαπωνία συγκλονίζεται από την αποκάλυψη του δολοφόνου εννέα ανθρώπων στο Τόκιο.

Μετά την ομολογία του Τακαχίρο Σιράισι, η αστυνομία εντόπισε δύο κεφάλια και άλλα μέλη από επτά ακόμη πτώματα αποθηκευμένα σε φορητά ψυγεία και καλυμμένα με άμμο για γάτες στο σπίτι του.

Το σπίτι του Τακαχίρο Σιράισι, βρίσκεται στην πόλη Ζάμα. Ο 27χρονος ομολόγησε ότι έκοψε τη σάρκα από τα πτώματα για να τα εξαφανίσει και τοποθέτησε τα εναπομείναντα μέλη μέσα σε άμμο για γάτες προκειμένου να τα κρύψει.

Σήμερα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας περισσότερες πληροφορίες για τον δράστη. Πηγές της αστυνομίας δήλωσαν σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ο Σιράισι είχε έρθει σε επικοινωνία με τα θύματά του μέσω Twitter. Πρόσθεσαν ότι πιστεύουν ότι τους σκότωσε την ημέρα που συναντήθηκαν.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, στο διαμέρισμα του υπόπτου υπήρχαν τρία φορητά ψυγεία και πέντε κουτιά αποθήκευσης στα οποία βρίσκονταν εννέα κεφάλια μαζί με μεγάλο αριθμό οστών από χέρια και πόδια.

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη ταυτοποιήσει τα θύματα. Οδηγήθηκε στο διαμέρισμα του Σιράισι στο πλαίσιο έρευνας που διεξήγαγε για την εξαφάνιση μιας 23χρονης γυναίκας νωρίτερα τον Οκτώβριο. Η νεαρή αυτή φέρεται να αναζητούσε μέσω Twitter κάποιον με τον οποίο θα αυτοκτονούσε.

Όπως ανέφεραν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα αστυνομικές πηγές, ο Σιράισι είχε βρει με αυτό τον τρόπο τα περισσότερα θύματά του. Χρησιμοποιούσε το Twitter για να εντοπίσει ανθρώπους που ήθελαν να αυτοκτονήσουν. Στη συνέχεια τους καλούσε στο σπίτι του και προσφερόταν να τους βοηθήσει…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις