Κόσμος

Ιαπωνία: «Ντου» των εισαγγελικών Αρχών σε διαφημιστικές που ερευνώνται για σκάνδαλο διαφθοράς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020

Οι εισαγγελικές αρχές στην Ιαπωνίας εισέβαλαν στα γραφεία εταιρειών που ερευνώνται για σκάνδαλο διαφθοράς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, που πραγματοποιήθηκαν στο Τόκιο. Την είδηση μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι NTV.

Ειδικότερα, οι εισαγγελικές αρχές στην Ιαπωνίας εισέβαλαν σήμερα (28.11.2022) στα γραφεία της εταιρίας συμμετοχών Hakuhodo DY Holdings, αλλά και της διαφημιστικής εταιρίας Tokyu Agency στο Τόκιο, στο πλαίσιο της διεξαγωγής έρευνας για τη πιθανή διάπραξη νοθείας σε προσφορές σχετικά με δοκιμαστικές εκδηλώσεις των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε συνέχεια της επιδρομής των αρχών που έγινε την Παρασκευή στα γραφεία μιας άλλης διαφημιστικής εταιρίας, της Dentsu Inc, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σκανδάλου διαφθοράς στην διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 στο Τόκιο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καλλιτέχνες στην Ισπανία ντύθηκαν... Στίβεν Χόκινγκ και έκαναν παρέλαση με αναπηρικά αμαξίδια
Ορισμένοι προσβλήθηκαν από τον τρόπο με τον οποίο αναπαρίσταναν τον Άγγλο φυσικό και άλλοι υποστήριξαν ότι πρέπει κανείς να κατανοεί το «ισπανικό χιούμορ» για να πιάσει το αστείο
ισπανία
15χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε 17χρονο έξω από καφετέρια στην Κωνσταντινούπολη - «Μου είπε τι κοιτάς, και τον μαχαίρωσα»
Ο 17χρονος μεταφέρθηκε με πολύ σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή
τουρκία