Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Ίδιο σχολείο, ίδιος τρόπος θανάτου – Μια περίεργη υπόθεση συγκλονίζει τη Βρετανία

Μια θλιβερή και άκρως περίεργη υπόθεση συγκλονίζει τη Βρετανία. Τρία νέα κορίτσια, ένα σχολείο και τρεις αυτοκτονίες σε διάστημα έξι μηνών.

Το «κλειδί» που συνδέει τις αυτοκτονίες τριών νεαρών κοριτσιών, που φοίτησαν στο ίδιο σχολείο, αναζητούν οι αρχές της Βρετανίας, οι οικογένειές τους και οι φίλοι τους. Τρία νεαρά κορίτσια έθεσαν τέλος στη ζωή τους σε διάστημα έξι μηνών. Φοίτησαν στο ίδιο σχολείο και καμία δεν είχε προφανή λόγο να γίνει αυτόχειρας.

Η πρώτη που αυτοκτόνησε ήταν 13 ετών, Ζίνα Ισαάκ. Αποφάσισε να τερματίσει τη ζωή της τον περασμένο Μάιο. Ακολούθησε η αυτοκτονία της 15χρονης Φρανσις Σκειν και πριν από μερικές μέρες η συμμαθήτρια και φίλη της, Κέιλιν Ανν, 19 ετών, βρέθηκε κρεμασμένη στο σπίτι της.

Όταν πριν από περίπου ένα μήνα η Φρανσις έφυγε από τη ζωή, η Κέιλιν Ανν έστειλε συλλυπητήριο μήνυμα στην οικογένειά της, ενώ ανάρτησε και ένα post στο Facebook στη μνήμη της.

Η Φρανσις και η Κέιλι Ανν ήταν φίλες, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο στοιχείο που να συνδέει τις τρεις αυτοκτονίες. Οι φίλοι των κοριτσιών, όμως, πιστεύουν το αντίθετο. Και αναζητούν το κομμάτι του παζλ που λείπει για να λύσουν το τραγικό μυστήριο.

Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα καθώς τους τελευταίους μήνες τα περιστατικά αυτοχειρίας εφήβων έχουν αυξηθεί δραματικά. Μόνο στις ΗΠΑ και τη Βρετανία έχουν θέσει τέλος στη ζωή τους 13 έφηβοι. Οι πλειοψηφία δεν άντεξε τη λεκτική βια, κυρίως στο χώρο του σχολείου, ενώ πολλοί ήταν ομοφυλόφιλοι.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε