Κόσμος

Ιερόσυλοι! Κάνουν μήνυση στην Τζένιφερ Λόπεζ γιατί “έδειξε” πολλά! video

Τα είχε... όλα η Τζένιφερ Λόπεζ, πλέον έχει να αντιμετωπίσει και μια μήνυση από έναν δικηγόρο... γνωστό για τέτοιου είδους "τακτικές".
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Αιγύπτιος δικηγόρος Σαμίρ Σάμπρι, που είναι γνωστός για τις αγωγές που ασκεί εναντίον διασημοτήτων, ασκεί τώρα τα βέλη του εναντίον της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Τζένιφερ Λόπεζ, για τη «διαφανή» ενδυμασία της κατά την πρόσφατη συναυλία που έδωσε στο μεσογειακό θέρετρο της νέας πόλης του Ελ Αλαμέιν.

Σε δηλώσεις του σε αιγυπτιακό ειδησεογραφικό πρακτορείο Cairo 24, ο Αιγύπτιος δικηγόρος δήλωσε ότι θα υποβάλει καταγγελία στον Γενικό Εισαγγελέα του κράτους εναντίον των διοργανωτών, ισχυριζόμενος ότι η Λόπεζ παρουσιάστηκε στη σκηνή με την επίμαχη ενδυμασία που φέρεται –σύμφωνα πάντοτε με τον Σ. Σάμπρι– να παραβίασε τους κανόνες των Αιγυπτίων, ζητώντας μάλιστα να απαγορευθεί στη διάσημη Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα να εισέλθει ξανά στην Αίγυπτο.

Να σημειωθεί πάντως ότι όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ του αιγυπτιακού τύπου, πολλά από τα φορέματα της Λόπεζ στην συναυλία της Αιγύπτου, που παρουσίασε μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία πολλών προσωπικοτήτων, σχεδιάστηκαν από Άραβες σχεδιαστές, όπως η Αιγυπτία Νάγκουα Ζαχράν και οι Λιβανέζοι Ζουαχίρ Μουράντ και Νίκολας Ζέμπραν.

Από τα αγγλόφωνα μέσα στην Αίγυπτο, την είδηση αναπαράγει η «Egypt Independent».

Δείτε την Τζένιφερ Λόπεζ εν… δράσει

Φωτογραφίες: YouTube.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Σφάχτηκαν» ο απεσταλμένος των ΗΠΑ και ο ΥΠΕΞ της Κούβας στον ΟΗΕ: «Είσαι ψεύτης» – «Κάνε πίσω, εδώ δεν είναι Αβάνα»
Όσο ο Μάικ Γουόλτς περιέγραφε τα χρόνια φερόμενης διαφθοράς από τη σοσιαλιστική κυβέρνηση, μέλη της κουβανικής αντιπροσωπείας μαζί και ο Μπρούνο Ροντρίγκες, άρχισαν να φωνάζουν ζητώντας το λόγο για θέμα τάξης
ΟΗΕ
Η Γιούλια Ναβάλναγια προειδοποιεί για συμμαχία αυταρχικών καθεστώτων με την ακροδεξιάς στην Ευρώπη
«Ξέρουν να εκμεταλλεύονται τα χρηματοπιστωτικά και νομικά συστήματα των δυτικών χωρών και να παρακάμπτουν τους περιορισμούς και τις κυρώσεις», λέει η χήρα του Αλεξέι Ναβάλνι
Γιούλια Ναβάλνα
Ο Τραμπ δηλώνει ότι οι ΗΠΑ θα απαγορεύσουν τον όρο «τεχνητή νοημοσύνη», προτιμάει τον όρο «υπερνοημοσύνη»
Ο Τραμπ υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα τον Σεπτέμβριο με το οποίο έδινε εντολή στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες και υπηρεσίες να χρησιμοποιούν τον όρο SI, «υπερνοημοσύνη»
REUTERS