Κόσμος

Ιερόσυλοι! Κάνουν μήνυση στην Τζένιφερ Λόπεζ γιατί “έδειξε” πολλά! video

Τα είχε... όλα η Τζένιφερ Λόπεζ, πλέον έχει να αντιμετωπίσει και μια μήνυση από έναν δικηγόρο... γνωστό για τέτοιου είδους "τακτικές".

Ο Αιγύπτιος δικηγόρος Σαμίρ Σάμπρι, που είναι γνωστός για τις αγωγές που ασκεί εναντίον διασημοτήτων, ασκεί τώρα τα βέλη του εναντίον της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Τζένιφερ Λόπεζ, για τη «διαφανή» ενδυμασία της κατά την πρόσφατη συναυλία που έδωσε στο μεσογειακό θέρετρο της νέας πόλης του Ελ Αλαμέιν.

Σε δηλώσεις του σε αιγυπτιακό ειδησεογραφικό πρακτορείο Cairo 24, ο Αιγύπτιος δικηγόρος δήλωσε ότι θα υποβάλει καταγγελία στον Γενικό Εισαγγελέα του κράτους εναντίον των διοργανωτών, ισχυριζόμενος ότι η Λόπεζ παρουσιάστηκε στη σκηνή με την επίμαχη ενδυμασία που φέρεται –σύμφωνα πάντοτε με τον Σ. Σάμπρι– να παραβίασε τους κανόνες των Αιγυπτίων, ζητώντας μάλιστα να απαγορευθεί στη διάσημη Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα να εισέλθει ξανά στην Αίγυπτο.

Να σημειωθεί πάντως ότι όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ του αιγυπτιακού τύπου, πολλά από τα φορέματα της Λόπεζ στην συναυλία της Αιγύπτου, που παρουσίασε μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία πολλών προσωπικοτήτων, σχεδιάστηκαν από Άραβες σχεδιαστές, όπως η Αιγυπτία Νάγκουα Ζαχράν και οι Λιβανέζοι Ζουαχίρ Μουράντ και Νίκολας Ζέμπραν.

Από τα αγγλόφωνα μέσα στην Αίγυπτο, την είδηση αναπαράγει η «Egypt Independent».

Δείτε την Τζένιφερ Λόπεζ εν… δράσει

Φωτογραφίες: YouTube.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει το μοντέλο του Onlyfans που είχε εντοπιστεί ετοιμοθάνατο στο Ντουμπάι: «Εκατομμυριούχοι με κακοποίησαν και απείλησαν να με σκοτώσουν»
Η 21χρονη Μαρία Κόβαλτσουκ που επέζησε από άγρια επίθεση που δέχτηκε στο Ντουμπάι το 2025, περιγράφει τον εφιάλτη που βίωσε, καταγγέλλει τις αρχές του Εμιράτου για συγκάλυψη και ζητά δικαιοσύνη
Η 21χρονη Μαρία Κόβαλτσουκ
Reuters: Οι κίνδυνοι για τον Τραμπ από το «Βατερλό» στο Ιράν, «ζοφερές οι συνέπειες του αδιεξόδου»
«Η συνέχιση του πολέμου θα ασκούσε περαιτέρω πίεση στον Τραμπ, τα ποσοστά του οποίου στις δημοσκοπήσεις μειώνονται ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών για το Κογκρέσο τον Νοέμβριο»
Ντόναλντ Τραμπ