Κόσμος

Ιλινόι: Μπαράζ πυροβολισμών στην Πεόρια! Τουλάχιστον 12 τραυματίες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Άγνωστος άνοιξε πυρ μέσα στον κόσμο στην Πεόρια στο Ιλινόι, με τον απολογισμό μέχρι στιγμής να είναι τουλάχιστον 12 τραυματίες.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως κανείς από τους τραυματίες δεν είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Μόλις 2 τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα, ενώ οι υπόλοιποι με ιδιωτικά Ι.Χ. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη, με την αστυνομία να ψάχνει τον δράστη.

Η Πεόρια είναι μια πόλη με 110.000 κατοίκους στις όχθες του ποταμού Ιλινόι. Βρίσκεται 150 χιλίόμετρα νοτιοδυτικά του Σικάγο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του μπαρ στο Κραν Μοντανά στην Ελβετία για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του
Ο Ζακ Μορέτι, ιδιοκτήτης του μπαρ όπου ξέσπασε πυρκαγιά την Πρωτοχρονιά στοιχίζοντας τη ζωή σε 41 ανθρώπους τέθηκε υπό κράτηση για ενδοοικογενειακή βία κατά της συζύγου του
Οι ιδιοκτήτες του μπαρ «Le Constellation» στο Κραν-Μοντάνα, ο Ζακ και η Τζέσικα Μορέτι μετά τη θανατηφόρα πυρκαγιά που ξέσπασε στο μπαρ «Le Constellation» κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς
Ο Τραμπ επιμένει ότι τα Στενά του Ορμούζ είναι πλέον αμερικανικό έδαφος – Νέες απειλές του Ιράν για όποια χώρα συμμετάσχει στον «οικονομικό πόλεμο» των ΗΠΑ
Ο Αμερικανός πρόεδρος ανέβασε και πάλι χάρτη στον οποίο απεικονίζονται τα Στενά του Ορμούζ ως αμερικανικό έδαφος ενώ η Τεχεράνη χαρακτηρίζει εχθρό «οποιαδήποτε χώρα συμμετέχει στην εφαρμογή οικονομικών περιορισμών σε βάρος μας»
Ντόναλντ Τραμπ, Στενά Ορμούζ, Ιράν