Κόσμος

Ιμάμογλου: Πήγε για σκι μετά την επίσκεψη στη σεισμόπληκτη Ελαγίζ

Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου ήταν από τους… πρώτους (μετά τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν) φυσικά που έσπευσε να επισκεφτεί την πληγείσα από τον σεισμό των 6,8 Ρίχτερ, Ελαγίζ. Μόνο που ό,τι έκανε μετά εξόργισε τους πάντες στην Τουρκία.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αφού επισκέφτηκε την Ελαγίζ, την Κυριακή, και είδε από κοντά την καταστροφή που προκάλεσε ο μεγάλος σεισμός της περασμένης Παρασκευής, ο Εκρέμ Ιμάμογλου είπε να αλλάξει… εικόνες και από τον θρήνο και την καταστροφή να δει λίγο… άσπρη μέρα.

Click4more Δραματική η αλλαγή στο υπέδαφος της Τουρκίας μετά τον σεισμό στην Ελαζίγ! Χάρτης ντοκουμέντο

Πήρε λοιπόν την οικογένειά του και συνδύασε το τερπόν (να δείξει συμπονετικός στους πολίτες που έχασαν τους ανθρώπους τους και τα σπίτια τους) μετά του ωφελίμου (να κάνει μίνι διακοπές).

Πήγε λοιπόν την οικογένειά του και πήγε για σκι σε χιονοδρομικό κέντρο κοντά στην Ελαγίζ, την πόλη που θρηνεί το θάνατο 41 ανθρώπων μετά τον καταστροφικό σεισμό. Και δεν είναι μόνο ότι πήγε, αλλά φρόντισε να ενημερώσει τους… πάντες, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τις χαλαρές του στιγμές στα χιόνια στα social media.

Και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εξοργίστηκαν με τον Ιμάμογλου, τον άνθρωπο που στο πρόσωπό του συγκεντρώθηκε όλη η αντίδραση κατά του Ερντογάν πριν από μερικούς μήνες με τις εκλογές στην Κωνσταντινούπολη και την επανάληψη των δημοτικών εκλογών.

Να σημειωθεί δε ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Ιμάμογλου προκαλεί με μια τέτοια συμπεριφορά. Τον το καλοκαίρι η Κωνσταντινούπολη «πνιγόταν» από τις πλημμύρες, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ο δήμαρχός της αρνήθηκε να διακόψει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Το έκανε μόνο όταν οι αντιδράσεις πήραν μορφή… χιονοστιβάδας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ρωσία: Σκληρό σφυροκόπημα της Ουκρανίας με πάνω από 370 drones λίγο μετά το «όχι» του Πούτιν για συνάντηση με Ζελένσκι
141 drones καταρρίφθηκαν κοντά στην Αγία Πετρούπολη όπου διεξάγεται το «ρωσικό Νταβός» - Πλήγματα σε ρωσική αποθήκη πετρελαίου στην περιοχή του Κρασνοντάρ
Ρωσία: Σκληρό σφυροκόπημα της Ουκρανίας με πάνω από 370 drones λίγο μετά το «όχι» του Πούτιν για συνάντηση με Ζελένσκι
9
Σκηνές τρόμου στην Άγκυρα: Κρέμασε την 3χρονη κόρη του από το παράθυρο μετά από καυγά με την σύζυγό του, δείτε βίντεο
Απείλησε την σύζυγό του με τη ζωή της κόρης του και φώναζε στους περαστικούς κραδαίνοντας το μαχαίρι του - Συνελήφθη μετά από επέμβαση της αστυνομίας
Παιδί