Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ημέρα του πατέρα 2017: Απίστευτοι μπαμπάδες

Φωτογραφία από boredpanda.com
Φωτογραφία από boredpanda.com

Ημέρα του Πατέρα 2017 σήμερα και μπαμπάδες από ολόκληρο τον κόσμο επιδόθηκαν σε μια… ξεχωριστή δοκιμασία! Φυσικά… μοιράζονται κάθε χρόνο τα κατορθώματά του στα social media!

Σήμερα, Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 είναι η Ημέρα του Πατέρα, με τους απανταχού μπαμπάδες να το… γιορτάζουν, ο καθένας με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο. Κάποιοι, ωστόσο, βρήκαν έναν ιδιαίτερο τρόπο να δείξουν τις “ικανότητές” τους.

Γιορτή του πατέρα ή ημέρα του πατέρα ονομάζεται η ετήσια κινητή εορτή προς τιμήν του πατέρα, των πατρικών δεσμών και γενικά της επιρροής των πατέρων στην κοινωνία. Η γιορτή του πατέρα γιορτάζεται κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου σε πολλές χώρες παγκοσμίως, αν και σε ορισμένες χώρες η ημερομηνία μπορεί να διαφέρει. Θεωρείται συμπληρωματική εορτή μαζί με την ημέρα της μητέρας.

Η γιορτή του πατέρα είναι μια ημέρα αφιερωμένη σε όλους τους πατεράδες του κόσμου κατά αντιστοιχία με τη γιορτή της μητέρας. Η γιορτή του πατέρα δεν αφορά μόνο τους πατεράδες, αλλά την πατρότητα γενικά και την συνεισφορά των μπαμπάδων στο κοινωνικό σύνολο. Στην ουσία είναι μια γιορτή που έχει ως στόχο να δείξει ότι ο ρόλος του πατέρα είναι εξίσου σημαντικός με αυτόν της μητέρας δεδομένου ότι πολύ συχνά στην κοινωνία μας οι μπαμπάδες περνούν σε δεύτερη μοίρα. Εσείς τι γνωρίζετε για την γιορτή του πατέρα;

Όλα ξεκίνησαν από αυτή τη φωτογραφία, που δείνχει έναν πατέρα να έχει στην αγκαλιά του το μωρί του, στη μύτη του οποίου έχει στερεώσει πέντε δημητριακά. 

Η πρόκληση, λοιπόν, δόθηκε και ήταν θέμα χρόνου να ακολουθήσουν χιλιάδες μπαμπάδες από κάθε άκρη της γης, με το αποτέλεσμα να είναι ξεκαρδιστικό!

Δείτε τις φωτογραφίες

 

Πηγή: boredpanda.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε