Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ινδή πολιτικός χαστούκισε νεαρή επειδή έχει σχέση με μουσουλμάνο

Ινδή πολιτικός χαστούκισε νεαρή επειδή έχει σχέση με μουσουλμάνο

Έξαλλη έγινε μία Ινδή πολιτικός, η οποία δεν δίστασε να χαστουκίσει μία νεαρή κοπέλα. Η πολιτικός, εκνευρίστηκε και χτύπησε μία νεαρή επειδή είχε σχέση με μουσουλμάνο.

Η Sangeeta Varshney, ηγέτης της BJP Mahila Morcha, χαστούκισε τη 18χρονη όχι μία αλλά δυο φορές λέγοντας της με θυμό: «Δεν έχεις καμία ντροπή, νομίζεις ότι μεγαλώνεις; Δεν μπορείς να καταλάβεις ποιος είναι Ινδουιστής και ποιος είναι μουσουλμάνος;». Το απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν από λίγες μέρες στην πόλη στην Algiarh της Ινδίας.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η πολιτικός έγινε έξαλλη επειδή η νεαρή είχε σχέση με Μουσουλμάνο και δεν την άφησε να ενημερώσει τους γονείς της.  Η πολιτικός δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι θα το κάνει και πάλι αν χρειαστεί.

«Δεν πρέπει να τους εμπιστεύεσαι», είπε, προσθέτοντας: «Όλοι γνωρίζουν τις συνέπειες τέτοιων σχέσεων». Ο πατέρας του νεαρού κοριτσιού τελικά ενημερώθηκε, αλλά αποφάσισε να μην κινηθεί εναντίον της πολιτικού. 

«Είμαι πολύ φτωχός άνθρωπος και δεν θέλω να εμπλακώ σε οποιαδήποτε διαμάχη. Έχω ήδη ζητήσει συγγνώμη από όλους και δεν θέλω να συνεχίσω το θέμα. Δεν γνώριζα τη σχέση της κόρης μου με τον άντρα», είπε.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις