Κόσμος

Ινδία: 18 νεκροί από πυρκαγιά σε εργοστάσιο χημικών στην πόλη Πούνε

Συνολικά 18 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα σε ένα εργοστάσιο χημικών στην πόλη Πούνε της δυτικής Ινδίας.

Η αστυνομία ανέφερε ότι 20 άνθρωποι γλίτωσαν. Τα απανθρακωμένα πτώματα εντοπίστηκαν όλα και οι τοπικές αρχές διέταξαν τη διενέργεια έρευνας για το θέμα.

Η πυρκαγιά ξέσπασε σε ένα εργοστάσιο όπου η χημική εταιρεία SVS Aqua Technologies παρασκευάζει προϊόντα όπως απολυμαντικά χεριών.

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης διακρίνεται πυκνός καπνός να υψώνεται πάνω από το κτίριο ενώ οι πυροσβέστες δίνουν μάχη για να σβήσουν τις φλόγες.

Ο πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι εξέφρασε τα συλλυπητήριά του, μέσω του Twitter. Δεσμεύτηκε επίσης ότι οι συγγενείς των νεκρών θα λάβουν αποζημίωση ύψους 200.000 ρουπιών (περίπου 2.500 ευρώ) και όσοι τραυματίστηκαν θα αποζημιωθούν με το ποσό των 50.000 ρουπιών.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ανατριχιαστικές καταγγελίες Ρώσων στρατιωτών για κανιβαλισμό από συμπολεμιστές τους στην Ουκρανία: «Τον έτρωγε για 2 εβδομάδες»
Τα ηχητικά ντοκουμέντα που υπέκλεψαν οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες, οι αντίδρασεις των Ρώσων διοικητών και το «ουδέν σχόλιο» της Μόσχας
Ρωσικές σημαίες σε τάφους στρατιωτών που σκοτώθηκαν στην Ουκρανία
18χρονος Γάλλος έγλειψε γλειφιτζούρι και το ξανάβαλε στον αυτόματο πωλητή στη Σιγκαπούρη - Αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης
Ο Γάλλος ο οποίος διαθέτει φοιτητική βίζα στη Σιγκαπούρη, κινδυνεύει με την επιβολή ποινής φυλάκισης έως και τριών μηνών και προστίμου για διατάραξη της δημόσιας τάξης
γάλλος
Πούτιν σε Αραγτσί: Η Ρωσία θα κάνει το παν για τα συμφέροντα του Ιράν και για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή
«Ελπίζουμε ότι ο ιρανικός λαός θα αντέξει τη αυτή τη δύσκολη περίοδο» είπε ο Ρώσος πρόεδρος στον υπουργό Εξωτερικών της Ισλαμικής Δημοκρατίας
Ο Αμπάς Αραγτσί (αριστερά) με τον Βλαντίμιρ Πούτιν (δεξιά)
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες