Κόσμος

Ινδία: 640 νεκροί από κορονοϊό και πάνω από 43.000 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συνεχίζει να βουλιάζει στον κορονοϊό η Ινδία που ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη ότι τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν άλλοι 640 ασθενείς από τη νόσο, ενώ διαγνώστηκαν ακόμη 43.654 κρούσματα του SARS-CoV-2.

Ο επίσημος απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού στη γιγαντιαία χώρα της Ασίας ανέρχεται μέχρι εδώ σε 422.022 νεκρούς επί συνόλου 31,48 εκατομμυρίων μολύνσεων.

Πρόκειται για τον τρίτο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων –πίσω από αυτούς των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και της Βραζιλίας– και τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό μολύνσεων παγκοσμίως, πίσω από αυτόν των ΗΠΑ.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φλέγεται η Γαλλία από τις μαθητικές διαδηλώσεις - Τραυματίες και περισσότερες από 440 συλλήψεις
Η κυβέρνηση έχει χαρακτηρίσει ανεύθυνες τις διαδηλώσεις αλλά λέει ότι θα πρέπει να αναγνωριστούν και να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
REUTERS
Flydubai: Viral η νοσοκόμα από τη Σαουδική Αραβία που βοηθάει επιβάτες της πτήσης, που ήταν γεμάτη με Ισραηλινούς – «Η ιατρική δεν γνωρίζει ούτε εθνικότητα ούτε πολιτική»
Το σουνιτικό βασίλειο απλά εκπλήρωσε τις «διεθνείς υποχρεώσεις» του, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο σαουδαραβική πηγή - Τα σχόλια στο Χ πήραν «φωτιά»
Flydubai: Viral η νοσοκόμα από τη Σαουδική Αραβία που βοηθάει επιβάτες της πτήσης, που ήταν γεμάτη με Ισραηλινούς – «Η ιατρική δεν γνωρίζει ούτε εθνικότητα ούτε πολιτική»
Πανεπιστήμιο Κορνέλ: Πώς η υπόθεση βιασμού θα μπορούσε να αναμορφώσει τη νομοθεσία της πολιτείας της Νέας Υόρκης
Η νομοθεσία αυτή «λέει ότι αν κάποιος δέχθηκε σεξουαλική επίθεση επειδή κατανάλωσε ναρκωτικά ή είναι μεθυσμένος, τότε φταίει», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΜΚΟ Rape, Abuse and Incest National Network
Το Πανεπιστήμιο Κορνέλ