Κόσμος

Ινδία: 673 νεκροί από κορονοϊό και 19.968 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας της Ινδίας ανακοίνωσε σήμερα ότι τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν άλλοι 673 ασθενείς εξαιτίας του κορονοϊού και επιβεβαιώθηκαν 19.968 κρούσματα.

Ο αριθμός των λεγόμενων ενεργών κρουσμάτων βρίσκεται στα 224.187, παρότι μειώθηκαν κατά 29.552 τις προηγούμενες 24 ώρες. Ήταν η 27η συνεχόμενη ημέρα που ανακοινώθηκε μείωσή τους.

Κατά τα επίσημα στοιχεία, ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού στο γιγαντιαίο κράτος της Ασίας με 1,35 δισ. κατοίκους ανέρχεται σε 511.903 νεκρούς και 42.822.473 κρούσματα.

Η Ινδία καταγράφει τον τρίτο μεγαλύτερο αριθμό θανάτων και τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό μολύνσεων σε παγκόσμια κλίμακα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το ζευγάρι που μήνυσε κλινική εξωσωματικής στη Φλόριντα επειδή τους εμφύτευσαν λάθος έμβρυο βρήκε τους γενετικούς γονείς του παιδιού
Ο δικηγόρος τους ανέφερε ότι «τα ερωτήματα που απομένουν σχετικά με την τύχη των αγνοούμενων εμβρύων της Τίφανι και του Στίβεν... εξακολουθούν να εκκρεμούν»
Η Τίφανι Σκορ και ο Στίβεν Μιλς με το μωρό τους, τη Σία 8