Κόσμος

Ινδία: “Αγγίζουν” τις 100.000 οι νεκροί από κορονοϊό

Ο αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού στην Ινδία έφτασε τα 6,39 εκατομμύρια, αφού στη χώρα αναφέρθηκαν 81.484 νέες μολύνσεις τις τελευταίες 24 ώρες.

Την ίδια ώρα ενώ οι θάνατοι πλησιάζουν τις 100.000, καθώς αριθμός των νεκρών αυξήθηκε κατά 1.095 τις τελευταίες 24 ώρες και πλέον ανέρχεται σε 99.773.

Τα κρούσματα του κορονοϊού σε αυτή τη χώρα αυτή της νότιας Ασίας, η οποία έχει τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό μολύνσεων παγκοσμίως μετά τις ΗΠΑ, ενδέχεται να αυξηθούν περαιτέρω καθώς μεγάλο μέρος του πληθυσμού δεν έχει εκτεθεί στον ιό SARS-CoV-2, όπως έδειξε έρευνα που δημοσιεύθηκε χθες Πέμπτη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ιράν εκτέλεσε τον 19χρονο πρωταθλητή πάλης Σαλέχ Μοχαμαντί με απαγχονισμό γιατί διαδήλωνε – Βασανίστηκε πριν πεθάνει
Τον κατηγορούσαν για τη δολοφονία δύο αστυνομικών κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στο Ιράν και ανέφεραν ότι οι επιθέσεις έγιναν με «μαχαίρια και σπαθιά»
Saleh Mohammadi
Σε τεντωμένο σχοινί η Μέση Ανατολή: Δεν τελειώνει ο πόλεμος λέει ο Νετανιάχου ενώ το Ιράν ορίζει αντικαταστάτη του Λαριτζανί και απειλεί με «πλήρη καταστροφή»
Την ίδια ώρα, συνεχίζεται το ράλι στις τιμές του πετρελαίου αλλά και τα πολεμικά χτυπήματα, με το Ιράν να βομβαρδίζει τη Χάιφα και να βάζει στόχο αμερικανικό μαχητικό F-35 - «Ο πόλεμος έχει μπει σε νέα φάση» σχολιάζουν αναλυτές
Τραμπ, Νετανιάχου