Κόσμος

Ινδία: Ακόμη ένα σοκαριστικό ρεκόρ με 4.529 θανάτους το τελευταίο 24ωρο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Άλλο ένα ρεκόρ που προκαλεί σοκ έσπασε η Ινδία, η οποία ανακοίνωσε άλλους 4.529 θανάτους από κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο.

Το ίδιο διάστημα καταγράφηκαν άλλα 267.334 κρούσματα. Σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα, ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού στο γιγαντιαίο κράτος της Ασίας έχει φθάσει μέχρι εδώ τους 283.248 νεκρούς επί συνόλου 25,5 εκατομμυρίων κρουσμάτων. Πρόκειται για τον τρίτο υψηλότερο αριθμό θανάτων στον κόσμο, έπειτα από αυτούς που έχουν καταγράψει οι ΗΠΑ και η Βραζιλία, και τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων, μετά από αυτόν των ΗΠΑ.

Τα στοιχεία που ανακοινώνει το υπουργείο Υγείας υποδεικνύουν ότι οι μολύνσεις μειώνονται σταθερά τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο αρκετοί ειδικοί επισημαίνουν ότι είναι μάλλον αναξιόπιστα, καθώς δεν γίνονται αρκετά τεστ σε περιοχές της επαρχίας, όπου ο νέος κορονοϊός εξαπλώνεται με ραγδαίο ρυθμό.

Η Ινδία είναι η χώρα η οποία πλήττεται τους τελευταίους μήνες σκληρότερα από οποιαδήποτε άλλη στον κόσμο από την πανδημία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Δεν χρειαζόμαστε συμβουλές από τον Λευκό Οίκο» - Ο Μερτς ανέβαλε κλήση με τον Τραμπ μετά τους πανηγυρισμούς για το AfD
Η τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον Φρίντριχ Μερτς και τον Ντόναλντ Τραμπ επρόκειτο να επικεντρωθεί στην 25η επέτειο των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ
Φρίντριχ Μερτς και Ντόναλντ Τραμπ
Μπέντζαμιν Νετανιάχου: Μηνύει για δυσφήμιση την Haaretz για το ρεπορτάζ πως γνώριζε για την 7η Οκτωβρίου και δεν ενημέρωσε τις Αρχές
Η Haaretz πρόσθεσε ότι ο Νετανιάχου έστειλε προειδοποιητική επιστολή πριν από την αγωγή η οποία σύμφωνα με την εφημερίδα στρέφεται εναντίον της και εναντίον των δημοσιογράφων Σλόμι Έλνταρ και Ρουθ Γιουβάλ
Μπέντζαμιν Νετανιάχου